Bakan Özer’den öğretmen atama müjdesi! Ne kadar atama olacak?

GÜNDEM 23.01.2023 - 18:50, Güncelleme: 23.01.2023 - 18:50
 

Bakan Özer’den öğretmen atama müjdesi! Ne kadar atama olacak?

Ne kadar öğretmen ataması olacak? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen atamaları hakkında konuştu. İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin  öğretmen atamaları ile ilgili sorusuna: "Son 20 yılda 750 bin öğretmen atandı. Her yıl öğretmen ataması oldu. MEB çalışmalarını yapar. Gerekli istişareler yapılır alım yapılacağı zaman kamuoyuyla paylaşılır" cevabını vermişti. Yapmış olduğu yeni açıklama ile Özer, "2023 öğretmen atamasında rehber öğretmenlerimizin her okulda bir tane olacak şekilde olmasını planlıyoruz." Diye konuştu.   
Ne kadar öğretmen ataması olacak? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen atamaları hakkında konuştu. İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin  öğretmen atamaları ile ilgili sorusuna: "Son 20 yılda 750 bin öğretmen atandı. Her yıl öğretmen ataması oldu.

MEB çalışmalarını yapar. Gerekli istişareler yapılır alım yapılacağı zaman kamuoyuyla paylaşılır" cevabını vermişti.

Yapmış olduğu yeni açıklama ile Özer, "2023 öğretmen atamasında rehber öğretmenlerimizin her okulda bir tane olacak şekilde olmasını planlıyoruz." Diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.