Bakan Kurum İş Dünyası İle Buluştu!

EKONOMİ 23.10.2019 - 12:32, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Bakan Kurum İş Dünyası İle Buluştu!

Kahramanmaraş’a ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda sanayici ve işadamları ile bir araya geldi.

Bakan Murat Kurum’u, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz karşıladı.   Yapılan toplantıya Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç, İmran Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ile OSB başkanları ve sanayici ve işadamları katıldı.   Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun burada yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş’ın ekonomisi ve sanayi yatırımları hakkında bilgi verdi.   Zabun, sanayileşmede ön plana çıkan Kahramanmaraş’ın üreterek, çalışarak Türkiye’nin gücüne güç kattığını söyledi. Yılda 20 milyar liralık sanayi üretimi gerçekleştiren Kahramanmaraş’ın yıllık dolar dış ticaret hacminin 2,2 milyar dolar olduğunun altını çizdi.  
Kahramanmaraş’a ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda sanayici ve işadamları ile bir araya geldi.

Bakan Murat Kurum’u, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz karşıladı.

 

Yapılan toplantıya Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç, İmran Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ile OSB başkanları ve sanayici ve işadamları katıldı.

 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun burada yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş’ın ekonomisi ve sanayi yatırımları hakkında bilgi verdi.

 

Zabun, sanayileşmede ön plana çıkan Kahramanmaraş’ın üreterek, çalışarak Türkiye’nin gücüne güç kattığını söyledi. Yılda 20 milyar liralık sanayi üretimi gerçekleştiren Kahramanmaraş’ın yıllık dolar dış ticaret hacminin 2,2 milyar dolar olduğunun altını çizdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.