Babadağ Keşkek nasıl yapılır? İşte tarifi…
Babadağ Keşkek nasıl yapılır? İşte tarifi…
Babadağ keşkeği nasıl yapılır? Babadağ keşkeğinin püf noktaları neler? Babadağ keşkeği ne kadar besleyici? İşte detaylar…
Babadağ keşkeği nasıl yapılır? Babadağ keşkeğinin püf noktaları neler? Babadağ keşkeği ne kadar besleyici? İşte detaylar…
Babadağ keşkeği nasıl yapılır? Babadağ keşkeğinin püf noktaları neler? Babadağ keşkeği ne kadar besleyici? İşte detaylar…
Malzemeleri:
300 gr dövme buğday
100 gr beyaz nohut
5.5 su bardağı su
750 gr kemikli koyun eti
60 gr tereyağı
Karabiber
Tuz
Kırmızı toz biber
Yapılışı:
Nohut ile buğdayı su ile bir gece önceden ıslatın ve eti haşlayın. Nohut ile buğdayın suyunu süzüp ete ilave edin. Tereyağının yarısına su, karabiber ve tuzu ekleyip buğday lapa oluncaya kadar pişirin. Etin kemiklerini ayırıp yemeğin üzerine ilave edin. Keşkeği büyük bir tencereye alın.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.