Az bilinen romantik komedi filmleri!

DİZİ - FİLM 03.07.2020 - 20:49, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Az bilinen romantik komedi filmleri!

Az bilinen romantik komedileri sizler için araştırdık ve derledik. İşte modunuzu yükseltecek birbirinden başarılı romantik komedi filmler...

Penelope – IMDb 6.7   Kuşaklar öncesinden gelen bir lanete yakalanan Penelope’nin burnu adeta bir domuz burnuna benzemektedir. Bu nedenle kendisi yıllarca ev hapsinde büyümüştür. Bu lanetten kurtulmak için ise biriyle evlenmesi gerekmektedir. Bu görevi asiller için çöpçatanlık yapan bir şirket üstlense de Penelope’ye uygun bir aday bulmak hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü gelen her aday Penelope’den kaçmaktadır. Bu süreç yıllar boyunca böyle devam etse de bir dedektifin Penelope’nin fotoğraflarını çekmesiyle işler değişiyor.   About Time – IMDb 7.8   21 yaşına basan Tim Lake, ailesindeki tüm erkekler gibi zamanda seyahat etme yeteneğine sahiptir. Bu yeteneğini fırsata çeviren Lake, utanç verici anlarına dönerek onları değiştirmeye başlar. Ardından Londra’ya taşınır ve Mary adında bir kadına aşık olur. Tim herkesten gizlediği bu yeteneğiyle ilişkisine yeni bir boyut katmak ister ve her hatasını geri alır. Ancak sorunları bu şekilde çözemeyeceğini anlaması uzun sürmez. About Time içinizi ısıtacak romantik komedi filmleri arasında yer alıyor.   Set It Up – IMDb 6.5   Film, New York’ta çalışan iki genç asistanın başına gelenleri konu ediniyor. Çok çalışan ancak az kazanan bu gençler, patronlarından oldukça sıkılmıştır. İkisi de bu duruma bir son vermek istemektedir ve çareyi patronlarını tanıştırmakta bulurlar. Patronlarını tanıştırarak aralarında duygusal bir bağ oluşturmak isteyen ikili, türlü oyunlara başvurur. İşin sonunda şansları yaver gider ve patronları sevgili olur. Tabii bunca oyun asistanların da birbirini daha yakından tanımasını sağlayacaktır.   Something New – IMDb 6.7   Kenya McQueen, başarılı bir iş hayatına sahiptir ancak varı yoğu iş dünyası olmuştur. Keyif almaktan iyice uzaklaşan Kenya, arkadaşlarının baskısıyla yeni bir şeyler denemeye karar verir. Bunun üzerine Brian adında, tanımadığı bir peyzaj mimarıyla buluşur. Hayallerindeki siyahi erkeği bulmak isteyen Kenya, Brian’ın beyaz olduğunu görünce hayal kırıklığına uğrar ve buluşmayı kısa tutar. Sonrasında bir partide karşılaşan ikili, yakınlaşır. Tabii önlerinde birçok engel vardır.   The Incredible Jessica James – IMDb 6.5   Romantik komedi filmleri listemizde kendine yer bulan film, çocuklara tiyatro öğreterek geçimini sağlayan Jessica James’in başına gelenleri konu ediniyor. Jessica, gelecek vaadeden bir oyun yazarıdır. Her 25 yaşındaki genç gibi o da şaşırtıcı derecede özgüvenli ve başıboştur. Onun bu halleri, erkek arkadaşı Damon’dan ayrılmasıyla artar. Boone ise otuzlu yaşlarında, yeni boşanmış bir adamdır. Arkadaşları sayesinde tanışan ikilinin ilk buluşmaları pek de iyi geçmez. Ancak devamında işler oldukça değişecektir.
Az bilinen romantik komedileri sizler için araştırdık ve derledik. İşte modunuzu yükseltecek birbirinden başarılı romantik komedi filmler...

Penelope – IMDb 6.7

 

Kuşaklar öncesinden gelen bir lanete yakalanan Penelope’nin burnu adeta bir domuz burnuna benzemektedir. Bu nedenle kendisi yıllarca ev hapsinde büyümüştür. Bu lanetten kurtulmak için ise biriyle evlenmesi gerekmektedir. Bu görevi asiller için çöpçatanlık yapan bir şirket üstlense de Penelope’ye uygun bir aday bulmak hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü gelen her aday Penelope’den kaçmaktadır. Bu süreç yıllar boyunca böyle devam etse de bir dedektifin Penelope’nin fotoğraflarını çekmesiyle işler değişiyor.

 

About Time – IMDb 7.8

 

21 yaşına basan Tim Lake, ailesindeki tüm erkekler gibi zamanda seyahat etme yeteneğine sahiptir. Bu yeteneğini fırsata çeviren Lake, utanç verici anlarına dönerek onları değiştirmeye başlar. Ardından Londra’ya taşınır ve Mary adında bir kadına aşık olur. Tim herkesten gizlediği bu yeteneğiyle ilişkisine yeni bir boyut katmak ister ve her hatasını geri alır. Ancak sorunları bu şekilde çözemeyeceğini anlaması uzun sürmez. About Time içinizi ısıtacak romantik komedi filmleri arasında yer alıyor.

 

Set It Up – IMDb 6.5

 

Film, New York’ta çalışan iki genç asistanın başına gelenleri konu ediniyor. Çok çalışan ancak az kazanan bu gençler, patronlarından oldukça sıkılmıştır. İkisi de bu duruma bir son vermek istemektedir ve çareyi patronlarını tanıştırmakta bulurlar. Patronlarını tanıştırarak aralarında duygusal bir bağ oluşturmak isteyen ikili, türlü oyunlara başvurur. İşin sonunda şansları yaver gider ve patronları sevgili olur. Tabii bunca oyun asistanların da birbirini daha yakından tanımasını sağlayacaktır.

 

Something New – IMDb 6.7

 

Kenya McQueen, başarılı bir iş hayatına sahiptir ancak varı yoğu iş dünyası olmuştur. Keyif almaktan iyice uzaklaşan Kenya, arkadaşlarının baskısıyla yeni bir şeyler denemeye karar verir. Bunun üzerine Brian adında, tanımadığı bir peyzaj mimarıyla buluşur. Hayallerindeki siyahi erkeği bulmak isteyen Kenya, Brian’ın beyaz olduğunu görünce hayal kırıklığına uğrar ve buluşmayı kısa tutar. Sonrasında bir partide karşılaşan ikili, yakınlaşır. Tabii önlerinde birçok engel vardır.

 

The Incredible Jessica James – IMDb 6.5

 

Romantik komedi filmleri listemizde kendine yer bulan film, çocuklara tiyatro öğreterek geçimini sağlayan Jessica James’in başına gelenleri konu ediniyor. Jessica, gelecek vaadeden bir oyun yazarıdır. Her 25 yaşındaki genç gibi o da şaşırtıcı derecede özgüvenli ve başıboştur. Onun bu halleri, erkek arkadaşı Damon’dan ayrılmasıyla artar. Boone ise otuzlu yaşlarında, yeni boşanmış bir adamdır. Arkadaşları sayesinde tanışan ikilinin ilk buluşmaları pek de iyi geçmez. Ancak devamında işler oldukça değişecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.