Aydoğar, Kahramanmaraş’ın nefesi olabilmek için yola çıktık!

POLİTİKA 25.04.2023 - 16:47, Güncelleme: 25.04.2023 - 16:50
 

Aydoğar, Kahramanmaraş’ın nefesi olabilmek için yola çıktık!

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, Kahramanmaraş’ın Ankara’daki nefesi olabilmek için yola çıktıklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu. Aydoğar, “Yaşanan bu felaket sonrası hepimiz sorumluluğumuzun bilincinde bu şehri nasıl hızlı bir şekilde ayağa kaldırabiliriz. Bunu düşünmemiz gerekiyor.”dedi. İşte Aydoğar’ın o açıklamaları: “Depremde hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dileriz. İnşallah bir daha böyle büyük bir afet yaşamayız. Milletimizin başı sağolsun. Şehrimizde enkaz kaldırma çalışması elbette daha devam ediyor. Bu bir süreçtir inşallah hızlanacaktır. Şehrimizin çok hızlı bir şekilde ayağa kalkması noktasında çalışmaların hızlanması noktasında yetkililerden rica ediyoruz. Vatandaşlarımız takdir edip meclise girersek şehrimizi temsil notasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şehrimizin inşasında yer alma adına bir yola çıkmış bulunuyoruz.”   
Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, Kahramanmaraş’ın Ankara’daki nefesi olabilmek için yola çıktıklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Aydoğar, “Yaşanan bu felaket sonrası hepimiz sorumluluğumuzun bilincinde bu şehri nasıl hızlı bir şekilde ayağa kaldırabiliriz. Bunu düşünmemiz gerekiyor.”dedi.

İşte Aydoğar’ın o açıklamaları:

“Depremde hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dileriz. İnşallah bir daha böyle büyük bir afet yaşamayız. Milletimizin başı sağolsun. Şehrimizde enkaz kaldırma çalışması elbette daha devam ediyor. Bu bir süreçtir inşallah hızlanacaktır.

Şehrimizin çok hızlı bir şekilde ayağa kalkması noktasında çalışmaların hızlanması noktasında yetkililerden rica ediyoruz. Vatandaşlarımız takdir edip meclise girersek şehrimizi temsil notasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şehrimizin inşasında yer alma adına bir yola çıkmış bulunuyoruz.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.