Aydın, Ülkenin hızlı bir şekilde normalleşmeye ihtiyacı var!

POLİTİKA 08.04.2021 - 21:32, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Aydın, Ülkenin hızlı bir şekilde normalleşmeye ihtiyacı var!

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl başkanlığı tarağından düzenlenen basınla buluşma toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birol Aydın, Kahramanmaraş Saadet Partisi İl Başkanı Av.Ahmet Zor, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

Programda konuşan Aydın, “İnsanımız, normalliği özledi ülkemizin hızlı bir şekilde normalleşmeye  ihtiyacı var. İnsanlarının yarın sabah neye uyanacağını bilemediği, birkaç saat sonrasını bile öngöremez hale geldiği bir ülke durumuna geldik.” dedi. “İktidar sınıfta kalıyor”   Ak Parti’nin vatandaşın derdiyle dertlenmediğini iddia eden Birol Aydın şunları söyledi, “İktidar ve ortakları, seçim hesapları uğruna ülkemizi bilerek ve isteyerek derin bir bunalıma sürüklemekte, milletimizin gerçek gündem başlıkları konuşulmasın diye, ardı ardına suni gündem başlıkları üretmektedir.   Uzunca bir süredir ülkeyi yönetmek yerine, toplumu ve algıları yönetmeye mesai harcıyorlar. Ülkemizin her geçen gün artan bütçe açığını kapatmaya kafa yoracaklarına, her geçen gün demokrasi açığını daha da artıran adımları atmakla meşguller. Kahramanmaraş’ın sorunlarını nasıl çözeriz, Trabzon caddesinde, bu şehrin sokaklarında işsiz gezen gençlerimize nasıl iş imkanı sağlarız diye düşünmek yerine Maraş'tan nasıl bir tane fazla milletvekili çıkarır, bir-iki tane fazla belediye nasıl kazanırız sorusuna odaklanmış vaziyetteler.     Ekonomide, adalette, eğitimde, tarımda, dış politikada, hangi alanı ele alırsak alalım, iktidar sınıfta kalıyor ve girdikleri her bütünleme sınavında notları daha da düşüyor. Notu kırık her öğrenci gibi, iktidar da başarısızlığına bahane aramakta, bulamazsa da üretmeye çalışmaktadır.”
Saadet Partisi Kahramanmaraş İl başkanlığı tarağından düzenlenen basınla buluşma toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birol Aydın, Kahramanmaraş Saadet Partisi İl Başkanı Av.Ahmet Zor, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

Programda konuşan Aydın, “İnsanımız, normalliği özledi ülkemizin hızlı bir şekilde normalleşmeye  ihtiyacı var. İnsanlarının yarın sabah neye uyanacağını bilemediği, birkaç saat sonrasını bile öngöremez hale geldiği bir ülke durumuna geldik.” dedi.


“İktidar sınıfta kalıyor”

 

Ak Parti’nin vatandaşın derdiyle dertlenmediğini iddia eden Birol Aydın şunları söyledi, “İktidar ve ortakları, seçim hesapları uğruna ülkemizi bilerek ve isteyerek derin bir bunalıma sürüklemekte, milletimizin gerçek gündem başlıkları konuşulmasın diye, ardı ardına suni gündem başlıkları üretmektedir.

 

Uzunca bir süredir ülkeyi yönetmek yerine, toplumu ve algıları yönetmeye mesai harcıyorlar. Ülkemizin her geçen gün artan bütçe açığını kapatmaya kafa yoracaklarına, her geçen gün demokrasi açığını daha da artıran adımları atmakla meşguller. Kahramanmaraş’ın sorunlarını nasıl çözeriz, Trabzon caddesinde, bu şehrin sokaklarında işsiz gezen gençlerimize nasıl iş imkanı sağlarız diye düşünmek yerine Maraş'tan nasıl bir tane fazla milletvekili çıkarır, bir-iki tane fazla belediye nasıl kazanırız sorusuna odaklanmış vaziyetteler.

 

 

Ekonomide, adalette, eğitimde, tarımda, dış politikada, hangi alanı ele alırsak alalım, iktidar sınıfta kalıyor ve girdikleri her bütünleme sınavında notları daha da düşüyor. Notu kırık her öğrenci gibi, iktidar da başarısızlığına bahane aramakta, bulamazsa da üretmeye çalışmaktadır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.