“Aydın Başkanın Yanındayız”

POLİTİKA 15.01.2019 - 17:06, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Aydın Başkanın Yanındayız”

Göksun Belediye Başkanı ve AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, beraberinde AK Parti Göksun İlçe Başkan Vekili Şükrü Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile birlikte, Cumhur İttifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Göksun İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ve teşkilat üyeleri tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bir partinin adayı olmak belki o partiye karşı sorumluluğunuzu ispat etmeyi gerektirir.Ancak iki partinin ittifakıyla aday olmak iki partinin mensuplarının sorumluluğunu üstlenerek buna göre hareket etmeyi gerektirir. Bu sorumluluğun farkındayız. Bu sorumluluğumuzu yerine getirmek içinde MHP ilçe teşkilatı ile kolkola, omuzomuza ve gönül gönüle bir kampanya yürüteceğiz” dedi. 31 Mart 2019 yerel seçimleri için AK Parti ve MHP’nin yetkili organları tarafından alınan ittifak kararındaki hedefin; ülkenin geleceğini garanti altına almak, istiklalin ve istikbalin korunması olduğuna işaret eden Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti: “Büyüklerimiz, yetkili organlarımız 31 Mart 2019 yerel seçimlerde bir ittifak kararı almış bulunmaktadır. Bize düşen parti başkanlarımızın, yetkili organlarımızın almış olduğu karar doğrultusunda yürümek olmalıdır. Bugün biz de bunun için buradayız. Netice itibariyle hepimizin hedefi bu ülkenin geleceğini garanti altına almak, istiklalimizi ve istikbalimizi korumaktır. İşte bu anlamda yapılmış olan ittifak vesilesiyle yerel seçimlerde ittifakın Göksun Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmiş bulunuyorum. Ben bundan dolayı liderlerimize ve partilerimizin yetkili organlarına şükranlarımızı arz ediyorum. Bir partinin adayı olmak belki o partiye karşı sorumluluğunuzu ispat etmeyi gerektirir. Ancak iki partinin ittifakıyla aday olmak iki partinin mensuplarının sorumluluğunu üstlenerek buna göre hareket etmeyi gerektirir. Sorumluluğumuzun bin kat arttığının farkındayız. Bu sorumluluğumuzu yerine getirmek içinde ilçemizde MHP ile kolkola, omuzomuza ve gönül gönüle bir kampanya yürüteceğiz. Bunu şahsımızve nefsimiz için değil, milletimiz için,ülkemiz için,bayrağımız için elde etmek zorundayız.” “Partimizin Kararına Saygılıyız, Hüseyin Coşkun Aydın Başkanın Yanındayız” MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün'de yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatının her kademesi ile Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın'ın yanında olduklarını söyledi. Üstün, konuşmasında şunları kaydetti: "Biz, Göksun İlçe Teşkilatı olarak genel merkezimizin aldığı karara her zaman olduğu gibi bu günde saygılıyız ve bağlıyız. Allah'a şükür bu dönem çok rahat bir seçim geçecek. İnşallah Göksun'umuza hayırlı olur. Bize de MHP  olarak üstümüze ne görev düşüyorsa başkanımızın yanındayız. Teşkilat olarak, parti olarak, ocak olarak, sendika olarak bu seçimde ne yapılması gerekiyorsa başkanımızın yanındayız.Kendisine de teşekkür ediyorum burayı ziyaretinden dolayı. Allah yardımcımız olsun" Ziyarette, MHP Göksun İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Göksun Başkanı HanifiKolukısa ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Göksun Ziraat Odası Başkanı ve MHP Göksun Belediye Başkan Aday Adayı Selim Cüce, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve partililer yer aldı.
Göksun Belediye Başkanı ve AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, beraberinde AK Parti Göksun İlçe Başkan Vekili Şükrü Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile birlikte, Cumhur İttifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Göksun İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ve teşkilat üyeleri tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bir partinin adayı olmak belki o partiye karşı sorumluluğunuzu ispat etmeyi gerektirir.Ancak iki partinin ittifakıyla aday olmak iki partinin mensuplarının sorumluluğunu üstlenerek buna göre hareket etmeyi gerektirir. Bu sorumluluğun farkındayız. Bu sorumluluğumuzu yerine getirmek içinde MHP ilçe teşkilatı ile kolkola, omuzomuza ve gönül gönüle bir kampanya yürüteceğiz” dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimleri için AK Parti ve MHP’nin yetkili organları tarafından alınan ittifak kararındaki hedefin; ülkenin geleceğini garanti altına almak, istiklalin ve istikbalin korunması olduğuna işaret eden Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

“Büyüklerimiz, yetkili organlarımız 31 Mart 2019 yerel seçimlerde bir ittifak kararı almış bulunmaktadır. Bize düşen parti başkanlarımızın, yetkili organlarımızın almış olduğu karar doğrultusunda yürümek olmalıdır. Bugün biz de bunun için buradayız. Netice itibariyle hepimizin hedefi bu ülkenin geleceğini garanti altına almak, istiklalimizi ve istikbalimizi korumaktır. İşte bu anlamda yapılmış olan ittifak vesilesiyle yerel seçimlerde ittifakın Göksun Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmiş bulunuyorum. Ben bundan dolayı liderlerimize ve partilerimizin yetkili organlarına şükranlarımızı arz ediyorum. Bir partinin adayı olmak belki o partiye karşı sorumluluğunuzu ispat etmeyi gerektirir. Ancak iki partinin ittifakıyla aday olmak iki partinin mensuplarının sorumluluğunu üstlenerek buna göre hareket etmeyi gerektirir. Sorumluluğumuzun bin kat arttığının farkındayız. Bu sorumluluğumuzu yerine getirmek içinde ilçemizde MHP ile kolkola, omuzomuza ve gönül gönüle bir kampanya yürüteceğiz. Bunu şahsımızve nefsimiz için değil, milletimiz için,ülkemiz için,bayrağımız için elde etmek zorundayız.”

“Partimizin Kararına Saygılıyız, Hüseyin Coşkun Aydın Başkanın Yanındayız”

MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün'de yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatının her kademesi ile Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın'ın yanında olduklarını söyledi.

Üstün, konuşmasında şunları kaydetti:

"Biz, Göksun İlçe Teşkilatı olarak genel merkezimizin aldığı karara her zaman olduğu gibi bu günde saygılıyız ve bağlıyız. Allah'a şükür bu dönem çok rahat bir seçim geçecek. İnşallah Göksun'umuza hayırlı olur. Bize de MHP  olarak üstümüze ne görev düşüyorsa başkanımızın yanındayız. Teşkilat olarak, parti olarak, ocak olarak, sendika olarak bu seçimde ne yapılması gerekiyorsa başkanımızın yanındayız.Kendisine de teşekkür ediyorum burayı ziyaretinden dolayı. Allah yardımcımız olsun"

Ziyarette, MHP Göksun İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Göksun Başkanı HanifiKolukısa ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Göksun Ziraat Odası Başkanı ve MHP Göksun Belediye Başkan Aday Adayı Selim Cüce, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve partililer yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.