Avukatlara maske ve dezenfektan yardımı!

SAĞLIK 01.05.2020 - 19:03, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Avukatlara maske ve dezenfektan yardımı!

Kahramanmaraş Barosu, COVID-19 salgını nedeniyle avukatların maske ve dezenfektan ihtiyacını karşılayacağını duyurdu.

Kahramanmaraş baro başkanı Muhammed Burak Gül’ün sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım avukatların beğenisini kazandı.   “Maske ve dezenfektan barodan”   Başkan Gül yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Değerli Meslektaşlarımız; COVID-19 salgını nedeniyle en fazla ihtiyaç duyulan maske (10’lu paket halinde) ve el dezenfektanı ihtiyacınız Baromuz tarafından karşılanacaktır. Hazırladığımız paketleri, Baromuzdan ve İlçe Temsilciliklerimizden temin edebilirsiniz.”
Kahramanmaraş Barosu, COVID-19 salgını nedeniyle avukatların maske ve dezenfektan ihtiyacını karşılayacağını duyurdu.

Kahramanmaraş baro başkanı Muhammed Burak Gül’ün sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım avukatların beğenisini kazandı.

 

“Maske ve dezenfektan barodan”

 

Başkan Gül yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Değerli Meslektaşlarımız; COVID-19 salgını nedeniyle en fazla ihtiyaç duyulan maske (10’lu paket halinde) ve el dezenfektanı ihtiyacınız Baromuz tarafından karşılanacaktır. Hazırladığımız paketleri, Baromuzdan ve İlçe Temsilciliklerimizden temin edebilirsiniz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.