Av. Sinan Ölker, milletvekili A. Adayı oldu!

POLİTİKA 16.03.2023 - 21:30, Güncelleme: 20.03.2023 - 10:57
 

Av. Sinan Ölker, milletvekili A. Adayı oldu!

Av. Sinan Ölker, 14 Mayıs genel seçimleri öncesi iyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu. İşte detaylar...

Av. Sinan Ölker,  14 Mayıs genel seçimleri öncesi iyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu. Ölker,  milletvekili aday adayı müracaatı iyi parti genel merkezine yaptı. 14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesi partiler bir hayli hareketlendi. Milletvekili adayı olmak isteyen kişiler aday adaylık başvurularını sürdürüyor. Bu noktada Av. Sinan Ölker, iyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ölker, “14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerde, İyi Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığı için müracaatımı yaptım. Gerçekleşecek olan seçimlerin ve adaylığımızın öncelikle şehrimize, ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”ifadelerine yer verdi.  Sinan Ölker kimdir? Sinan Ölker 1980 yılında Elbistan’da dünya’ya geldi. İlk ve orta öğrenimini Elbistan’da tamamladı. Üniversite’yi Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesinde okudu. Ölker eğitim hayatını tamamladıktan sonra memleketi Elbistan’a dönerek burada serbest avukatlık yapmaya başladı.  2014-2016 yılları arasında Elbistan’da Kahramanmaraş Baro temsilcisi olarak görev yapan Sinan Ölker, 2018 ve 2020 yıllarından Kahramanmaraş Baro başkan adayı oldu. İyi parti kurucularında olan Ölker, 2019 yılında ofisini Kahramanmaraş şehir merkezine taşıyarak halen burada serbest avukatlık yapmaktadır.   
Av. Sinan Ölker, 14 Mayıs genel seçimleri öncesi iyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu. İşte detaylar...

Av. Sinan Ölker,  14 Mayıs genel seçimleri öncesi iyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu. Ölker,  milletvekili aday adayı müracaatı iyi parti genel merkezine yaptı.

14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesi partiler bir hayli hareketlendi. Milletvekili adayı olmak isteyen kişiler aday adaylık başvurularını sürdürüyor. Bu noktada Av. Sinan Ölker, iyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ölker, “14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerde, İyi Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığı için müracaatımı yaptım. Gerçekleşecek olan seçimlerin ve adaylığımızın öncelikle şehrimize, ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”ifadelerine yer verdi. 

Sinan Ölker kimdir?

Sinan Ölker 1980 yılında Elbistan’da dünya’ya geldi. İlk ve orta öğrenimini Elbistan’da tamamladı. Üniversite’yi Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesinde okudu. Ölker eğitim hayatını tamamladıktan sonra memleketi Elbistan’a dönerek burada serbest avukatlık yapmaya başladı. 

2014-2016 yılları arasında Elbistan’da Kahramanmaraş Baro temsilcisi olarak görev yapan Sinan Ölker, 2018 ve 2020 yıllarından Kahramanmaraş Baro başkan adayı oldu. İyi parti kurucularında olan Ölker, 2019 yılında ofisini Kahramanmaraş şehir merkezine taşıyarak halen burada serbest avukatlık yapmaktadır. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.