Atom Karınca 1 Günde 5 İlçe Gezdi!

POLİTİKA 05.06.2019 - 22:58, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Atom Karınca 1 Günde 5 İlçe Gezdi!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç bayramın ikinci gününde 5 ilçe ziyaret ederek, vatandaşların bayramını kutladı.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Öztunç, “Bugün CHP Parti Meclisi üyesi Emre Çam, İngiltere Birlik başkanı Kazım Gül ve CHP il başkanı Esat Şengül ile birlikte Andırın, Afşin, Ekinözü, Elbistan ve Nurhak ilçelerimizde halkımız İle buluşup bayramlaştık. Hem yerel seçimlerdeki destekleri için teşekkür ettik, hem de 23 Haziran İstanbul seçimlerini değerlendirdik. “dedi.
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç bayramın ikinci gününde 5 ilçe ziyaret ederek, vatandaşların bayramını kutladı.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Öztunç, “Bugün CHP Parti Meclisi üyesi Emre Çam, İngiltere Birlik başkanı Kazım Gül ve CHP il başkanı Esat Şengül ile birlikte Andırın, Afşin, Ekinözü, Elbistan ve Nurhak ilçelerimizde halkımız İle buluşup bayramlaştık.

Hem yerel seçimlerdeki destekleri için teşekkür ettik, hem de 23 Haziran İstanbul seçimlerini değerlendirdik. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.