Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir? Dizinin yayın günü ne zaman?

DİZİ - FİLM 10.11.2022 - 18:53, Güncelleme: 10.11.2022 - 18:53
 

Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir? Dizinin yayın günü ne zaman?

atv ekranında yeni sezonda ekrana gelecek Ateş Kuşları dizisinden ilk fragman yayımlandı. Peki dizinin konusu nedir? Dizinin yayın günü belli oldu mu?

atv ekranında yeni sezonda ekrana gelecek Ateş Kuşları dizisinden ilk fragman yayımlandı. Peki dizinin konusu nedir? Dizinin yayın günü belli oldu mu? İşte detaylar… Ateş Kuşları dizisinin konusu:  Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. ‘Ateş Kuşları’ kendilerine “Köksüzler” diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve “Köksüzler”den “Ateş Kuşları”na dönüşmelerini anlatan; zorluklarla, acılarla ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak. Ateş Kuşları dizisinin başrollerinde kimler var?  Ateş Kuşları’nın başrollerinde İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik tol alacak.  Yayın günü ne zaman?  Ateş Kuşları dizisi çok yakında atv ekranında seyirciyle buluşacak.   fisiltihaber.com.tr – dizi film   
atv ekranında yeni sezonda ekrana gelecek Ateş Kuşları dizisinden ilk fragman yayımlandı. Peki dizinin konusu nedir? Dizinin yayın günü belli oldu mu?

atv ekranında yeni sezonda ekrana gelecek Ateş Kuşları dizisinden ilk fragman yayımlandı. Peki dizinin konusu nedir? Dizinin yayın günü belli oldu mu? İşte detaylar…

Ateş Kuşları dizisinin konusu: 

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık…

Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. ‘Ateş Kuşları’ kendilerine “Köksüzler” diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve “Köksüzler”den “Ateş Kuşları”na dönüşmelerini anlatan; zorluklarla, acılarla ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.

Ateş Kuşları dizisinin başrollerinde kimler var? 

Ateş Kuşları’nın başrollerinde İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik tol alacak.

 Yayın günü ne zaman? 

Ateş Kuşları dizisi çok yakında atv ekranında seyirciyle buluşacak.

 

fisiltihaber.com.tr – dizi film 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.