Ataş, Kahramanmaraş halkının yanında olmaya devam edeceğiz!

GÜNDEM 25.02.2023 - 21:41, Güncelleme: 28.02.2023 - 22:36
 

Ataş, Kahramanmaraş halkının yanında olmaya devam edeceğiz!

İyi Parti Kayseri milletvekili Dursun Ataş, Kahramanmaraş halkının yanında sonuna kadar olmaya devam edeceklerini kaydetti.

İyi Parti tarafından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi karşısında bin 500 kişinin konaklayacağı çadır kent ve konteyner kent kuruldu.  “Eksikliklerimizi Kayseri’deki iş adamalarımız tamamladı” fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan İyi Parti Kayseri milletvekili ve bölgenin koordinatörü Dursun Ataş,“ Büyük afette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar kalanlarına ise baş sağlığı diliyorum. Genel başkanımız Meral Akşener’in talimatıyla bu bölgede çadır kent kurmaya karar verdik. İnsanlarımıza sonuna kadar yardımcı olacağız. Ekiplerimiz tamamen gönüllerden oluşuyor. Sağolsun buradaki teşkilatlarımızda canla başla çalışıyor. Buradaki eksikliklerimizi Kayseri’deki iş adamalarımız tamamladı sağolsunlar. Ne zaman telefon etsem bizleri boş çevirmediler.  Oradan çok sayıda gönüllü ekip geldi, hem yardım dağıttılar hem de gönüllü çalıştılar. Afşin, Elbistan, Türkoğlu ve Pazarcık ilçelerinde yardımlar dağıttık.” Dedi.  “Depremin ilk saatlerinde çalışmalara başladık” Depremin ilk saatlerinden itibaren çalışmalara başladıklarını kaydeden Ataş,“Depreme Kayseri’de yakalandım. Çok şiddetli sallandık. Kayseri’de de kullanılamayacak yıkılacak binaların dışında hafif hasar gören binalarda var. Depremin ilk anından itibaren iyi parti teşkilatlarıyla sahaya indik. İlk olarak bu bölgelerdeki il başkanlarımız arayarak haber almaya çalıştım. İlk saatlerde iyi bir koordine olduk genel merkezimiz tarafından her bölgeye milletvekillerimiz görevlendirildi. İlk günde deprem bölgelerindeydik. Hiçbir şekilde siyaset yapmadan öncelikle arama kurtarma çalışmalarına katıldık. Ben bütün bölgeyi gezdim ama en çok şehir merkezi ve Elbistan bölgesinde bulundum.” Diye konuştu.  “Tam teşekküllü hizmet vereceğiz” Konteyner kenttin tam teşekküllü olacağına dikkat çeken iyi partili Dursun Ataş şu ifadelere yer verdi, “Çocuklarımıza depremi unutturmak için şenlikler yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Kahramanmaraş halkının yanında sonuna kadar olmaya devam edeceğiz. 150 çadırımızı kurduk. 120 çadır daha kuruyoruz. 100 adet ise konteynerlerimiz kuruluyor. Bu bölgede 1500’ün üzerinde kişi konaklayabilecek. Bu bölgede bir sahra hastanesi yapmak istiyoruz. Bunun yeri hazırlanıyor. Burada eczane, sosyal alan kütüphane gibi alanlar olacak. 3-4 noktaya çocuk parkı kuracağız. Ramazan ayında teravi namazı kılınacak yerimiz var. İnsanlar evlerine geçene kadar normal hayata alıştırmaya çalışıyoruz.”   
İyi Parti Kayseri milletvekili Dursun Ataş, Kahramanmaraş halkının yanında sonuna kadar olmaya devam edeceklerini kaydetti.

İyi Parti tarafından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi karşısında bin 500 kişinin konaklayacağı çadır kent ve konteyner kent kuruldu. 

“Eksikliklerimizi Kayseri’deki iş adamalarımız tamamladı”

fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan İyi Parti Kayseri milletvekili ve bölgenin koordinatörü Dursun Ataş,“ Büyük afette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar kalanlarına ise baş sağlığı diliyorum. Genel başkanımız Meral Akşener’in talimatıyla bu bölgede çadır kent kurmaya karar verdik. İnsanlarımıza sonuna kadar yardımcı olacağız.

Ekiplerimiz tamamen gönüllerden oluşuyor. Sağolsun buradaki teşkilatlarımızda canla başla çalışıyor. Buradaki eksikliklerimizi Kayseri’deki iş adamalarımız tamamladı sağolsunlar. Ne zaman telefon etsem bizleri boş çevirmediler.  Oradan çok sayıda gönüllü ekip geldi, hem yardım dağıttılar hem de gönüllü çalıştılar. Afşin, Elbistan, Türkoğlu ve Pazarcık ilçelerinde yardımlar dağıttık.” Dedi. 

“Depremin ilk saatlerinde çalışmalara başladık”

Depremin ilk saatlerinden itibaren çalışmalara başladıklarını kaydeden Ataş,“Depreme Kayseri’de yakalandım. Çok şiddetli sallandık. Kayseri’de de kullanılamayacak yıkılacak binaların dışında hafif hasar gören binalarda var. Depremin ilk anından itibaren iyi parti teşkilatlarıyla sahaya indik.

İlk olarak bu bölgelerdeki il başkanlarımız arayarak haber almaya çalıştım. İlk saatlerde iyi bir koordine olduk genel merkezimiz tarafından her bölgeye milletvekillerimiz görevlendirildi. İlk günde deprem bölgelerindeydik. Hiçbir şekilde siyaset yapmadan öncelikle arama kurtarma çalışmalarına katıldık. Ben bütün bölgeyi gezdim ama en çok şehir merkezi ve Elbistan bölgesinde bulundum.” Diye konuştu. 

“Tam teşekküllü hizmet vereceğiz”

Konteyner kenttin tam teşekküllü olacağına dikkat çeken iyi partili Dursun Ataş şu ifadelere yer verdi, “Çocuklarımıza depremi unutturmak için şenlikler yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Kahramanmaraş halkının yanında sonuna kadar olmaya devam edeceğiz. 150 çadırımızı kurduk. 120 çadır daha kuruyoruz. 100 adet ise konteynerlerimiz kuruluyor.

Bu bölgede 1500’ün üzerinde kişi konaklayabilecek. Bu bölgede bir sahra hastanesi yapmak istiyoruz. Bunun yeri hazırlanıyor. Burada eczane, sosyal alan kütüphane gibi alanlar olacak. 3-4 noktaya çocuk parkı kuracağız. Ramazan ayında teravi namazı kılınacak yerimiz var. İnsanlar evlerine geçene kadar normal hayata alıştırmaya çalışıyoruz.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.