ASR nedir? ASR ne işe yarıyor? İşte detaylar…

AKTÜEL 26.11.2022 - 13:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 13:30
 

ASR nedir? ASR ne işe yarıyor? İşte detaylar…

ASR sadece aracın kalkış sırasında patinaj yapmasını önlemek için mi kullanılıyor? ASR nedir? ASR ne işe yarıyor? İşte detaylar…

ASR sadece aracın kalkış sırasında patinaj yapmasını önlemek için mi kullanılıyor? ASR nedir? ASR ne işe yarıyor?  İşte detaylar… ASR nedir? ASR sistemi, arabalarda bulunan bir çeşit frenleme sistemidir. Aracın kalkış sırasında patinaj yapmasını önlemek için kullanılan bir sistemdir.  ASR ne işe yarar? ASR, özellikle de soğuk havalarda çok daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde kalkış imkanı sağlanır. Son yıllarda araçlara yeni eklenen kullanışlı bir sistem olarak da genellikle ön plana çıkıyor. Araçlarda ASR sistemi günümüzde yaygın bir şekilde kullanılıyor. Her ne kadar bunun temelinde bir frenleme sistemi yer alsa da, araçlara pek çok önemli fayda getirir.  
ASR sadece aracın kalkış sırasında patinaj yapmasını önlemek için mi kullanılıyor? ASR nedir? ASR ne işe yarıyor? İşte detaylar…

ASR sadece aracın kalkış sırasında patinaj yapmasını önlemek için mi kullanılıyor? ASR nedir? ASR ne işe yarıyor?  İşte detaylar…

ASR nedir?

ASR sistemi, arabalarda bulunan bir çeşit frenleme sistemidir. Aracın kalkış sırasında patinaj yapmasını önlemek için kullanılan bir sistemdir. 

ASR ne işe yarar?

ASR, özellikle de soğuk havalarda çok daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde kalkış imkanı sağlanır. Son yıllarda araçlara yeni eklenen kullanışlı bir sistem olarak da genellikle ön plana çıkıyor. Araçlarda ASR sistemi günümüzde yaygın bir şekilde kullanılıyor. Her ne kadar bunun temelinde bir frenleme sistemi yer alsa da, araçlara pek çok önemli fayda getirir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.