Aslanlar Farklı Yenildi!

SPOR 06.12.2018 - 11:06, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:33
 

Aslanlar Farklı Yenildi!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turunda, Kahramanmaraşspor, 64 dakika 10 kişi oynadığı müsabakada 80.dakikaya kadar skoru 3-2 tuttu ancak son 10 dakikada yediği gollerle Süper lig temsilcisi Aytemiz Alanyaspor'a 7-2 mağlup oldu.

Bahçeşehir Okulları stadında oynanan Karşılaşmayı  Kutluhan Bilgiç,  Gökmen Baltacı,  Murat Şener hakem üçlüsü yönetti.   Kahramanmaraşspor'da Burak Can Kunt ikinci sarıdan kırmızı kart gördü 29.dakikada Kahramanmaraşspor sahada 10 kişi kaldı. Müsabakanın  35.dakikada Antenor Junıor Fernandes Da Sılva Vıtorıa'nın penaltıdan attığı gol ile Aytemiz Alanyaspor 1-0 öne geçti. Kahramanmaraşspor 45.dakikada Mehmet İncebacak'ın şık  golü ile skoru 1-1 yaptı. ve ilk yarı 1-1 sona erdi.  Aytemiz Alanyaspor 51.dakikada Bobo'nun golü ile skoru 2-1 yaptı. Kahramanmaraşspor 58.dakikada Hurşit Taşçı ile skoru 2-2 yapsada. Taha Yalçıner 59.dakikada Aytemiz Alanyaspor'u tekrar 3-2 öne geçirdi. 68.dakikada Kahramanmaraşspor'da golun sahibi Nehnet İncebacak yerini Lider Koç'a bıraktı.72.dakikada Aytemiz Alanyaspor'da  ilk golün sahibi Antenor Junıor Fernandes Da Sılva Vıtorıa oyundan çıkarken, Efecan Karaca, oyuna girdi.  80.dakikada  Aytemiz Alanyaspor Lucas Martın Vıllafanez ile skoru 4-2 yaptı.  Kahramanmaraşspor'da 81.dakikada  Ethem Ercan Pülgir oyundan çıkarken, Yusuf Emre Kasal  oyuna girdi.  Lucas Martın Vıllafanez'ın 83 ve 86.dakikalarda attığı gollerle  Aytemiz Alanyaspor skoru 6-2 yaptı. 90+2.dakikada  Ioannıs Manıatıs skoru Aytemiz Alanyaspor adına skoru 7-2 olarak belirledi.   
Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turunda, Kahramanmaraşspor, 64 dakika 10 kişi oynadığı müsabakada 80.dakikaya kadar skoru 3-2 tuttu ancak son 10 dakikada yediği gollerle Süper lig temsilcisi Aytemiz Alanyaspor'a 7-2 mağlup oldu.

Bahçeşehir Okulları stadında oynanan Karşılaşmayı  Kutluhan Bilgiç,  Gökmen Baltacı,  Murat Şener hakem üçlüsü yönetti.
 
Kahramanmaraşspor'da Burak Can Kunt ikinci sarıdan kırmızı kart gördü 29.dakikada Kahramanmaraşspor sahada 10 kişi kaldı. Müsabakanın  35.dakikada Antenor Junıor Fernandes Da Sılva Vıtorıa'nın penaltıdan attığı gol ile Aytemiz Alanyaspor 1-0 öne geçti. Kahramanmaraşspor 45.dakikada Mehmet İncebacak'ın şık  golü ile skoru 1-1 yaptı. ve ilk yarı 1-1 sona erdi.  Aytemiz Alanyaspor 51.dakikada Bobo'nun golü ile skoru 2-1 yaptı. Kahramanmaraşspor 58.dakikada Hurşit Taşçı ile skoru 2-2 yapsada. Taha Yalçıner 59.dakikada Aytemiz Alanyaspor'u tekrar 3-2 öne geçirdi. 68.dakikada Kahramanmaraşspor'da golun sahibi Nehnet İncebacak yerini Lider Koç'a bıraktı.72.dakikada Aytemiz Alanyaspor'da  ilk golün sahibi Antenor Junıor Fernandes Da Sılva Vıtorıa oyundan çıkarken, Efecan Karaca, oyuna girdi.  80.dakikada  Aytemiz Alanyaspor Lucas Martın Vıllafanez ile skoru 4-2 yaptı.  Kahramanmaraşspor'da 81.dakikada  Ethem Ercan Pülgir oyundan çıkarken, Yusuf Emre Kasal  oyuna girdi.  Lucas Martın Vıllafanez'ın 83 ve 86.dakikalarda attığı gollerle  Aytemiz Alanyaspor skoru 6-2 yaptı. 90+2.dakikada  Ioannıs Manıatıs skoru Aytemiz Alanyaspor adına skoru 7-2 olarak belirledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.