Askerlikten Yırtmak İçin 81 Yaşındaki Kadınla Evlendi!

YAŞAM 01.10.2019 - 15:43, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Askerlikten Yırtmak İçin 81 Yaşındaki Kadınla Evlendi!

Ukrayna askerliğin zorunlu olan ülkelerden biri. Ancak bazı muafiyet durumları var. Alexander Kondratyuk da 81 yaşındaki kuzeni Zinaida Illarionovna ile evlenerek bunu kullanmak istedi.

Ukrayna bir dönem zorunlu askerliği kaldırsa da daha sonra geri getirdi. Ukrayna ordusu olası bir savaş durumunda ordusuna asker yetiştirmek ve güvenliği sağlamak amacıyla askerliği zorunlu hale getirdi. Bazı özel durumlarda ise askerlikten muaf olabilirsiniz. İşte birazdan hikayesini okuyacağınız 24 yaşındaki genç askere gitmemek için kendisinden 57 yaş büyük engelli kuzeniyle evlendi. Bakalım hikaye nasıl gelişti? Ukrayna‘da askerlik 18-26 yaş arasındaki erkek vatandaşlar için zorunlu ancak bazı istisnalar var İstisnalardan biri erkeğin engelli bir eşe bakmakla yükümlü olması. İşte tam da bu yüzden 24 yaşındaki Alexander Kondratyuk, 81 yaşındaki engelli kuzeni Zinaida Illarionovna ile Vinnitsa kentinde Baykovka köyünde evlendi. Bu evliliğin üzerine karısına bakmakla yükümlü olduğu için askerlikten muaf edildi.  
Ukrayna askerliğin zorunlu olan ülkelerden biri. Ancak bazı muafiyet durumları var. Alexander Kondratyuk da 81 yaşındaki kuzeni Zinaida Illarionovna ile evlenerek bunu kullanmak istedi.

Ukrayna bir dönem zorunlu askerliği kaldırsa da daha sonra geri getirdi. Ukrayna ordusu olası bir savaş durumunda ordusuna asker yetiştirmek ve güvenliği sağlamak amacıyla askerliği zorunlu hale getirdi. Bazı özel durumlarda ise askerlikten muaf olabilirsiniz. İşte birazdan hikayesini okuyacağınız 24 yaşındaki genç askere gitmemek için kendisinden 57 yaş büyük engelli kuzeniyle evlendi.

Bakalım hikaye nasıl gelişti?


Ukrayna‘da askerlik 18-26 yaş arasındaki erkek vatandaşlar için zorunlu ancak bazı istisnalar var
İstisnalardan biri erkeğin engelli bir eşe bakmakla yükümlü olması.


İşte tam da bu yüzden 24 yaşındaki Alexander Kondratyuk, 81 yaşındaki engelli kuzeni Zinaida Illarionovna ile Vinnitsa kentinde Baykovka köyünde evlendi.


Bu evliliğin üzerine karısına bakmakla yükümlü olduğu için askerlikten muaf edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.