Asgari ücret ne kadar olacak? İşte konuşulan rakam!

AKTÜEL 15.06.2023 - 12:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 12:07
 

Asgari ücret ne kadar olacak? İşte konuşulan rakam!

Erdoğan, "Komisyon toplantıları inşallah tüm tarafların içine sinecek hayırlı bir gelişmeyle sonuçlanacak."dedi.

7 milyondan fazla çalışanı ve dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren asgari ücret zammının ne kadar olacağı kamuoyunda büyük merak konusu.  Erdoğan'ın mesajı sonrası kulislere düşen yeni iddiaya göre yüzde 17-18 enflasyon ve yüzde 10'luk refah payının katılmasıyla asgari ücret net 11 bin TL'ye yükselecek. Milyonlarca asgari ücretli çalışan Temmuz ayında yapılacak ara zammın ne kadar olacağına kilitlenirken, rakamın belirleneceği Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantıları dikkatle takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Asgari ücret komisyonu görüşmelerine başladı. Görüşmeler yapıcı zeminde ilerliyor. İnşallah tüm tarafların içine sinecek hayırlı bir gelişmeyle sonuçlanacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.  
Erdoğan, "Komisyon toplantıları inşallah tüm tarafların içine sinecek hayırlı bir gelişmeyle sonuçlanacak."dedi.

7 milyondan fazla çalışanı ve dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren asgari ücret zammının ne kadar olacağı kamuoyunda büyük merak konusu. 

Erdoğan'ın mesajı sonrası kulislere düşen yeni iddiaya göre yüzde 17-18 enflasyon ve yüzde 10'luk refah payının katılmasıyla asgari ücret net 11 bin TL'ye yükselecek.

Milyonlarca asgari ücretli çalışan Temmuz ayında yapılacak ara zammın ne kadar olacağına kilitlenirken, rakamın belirleneceği Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantıları dikkatle takip ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Asgari ücret komisyonu görüşmelerine başladı. Görüşmeler yapıcı zeminde ilerliyor. İnşallah tüm tarafların içine sinecek hayırlı bir gelişmeyle sonuçlanacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.