Arya Stark İçin Merak Edilenler!

DİZİ - FİLM 27.04.2019 - 15:59, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Arya Stark İçin Merak Edilenler!

Game Of Thrones’un en sevilen karakterlerinden birisi de Arya Stark. Gerçek hayattaki ismi ile başlayalım.

1997 doğumlu olan Arya’nın gerçek adı Maisie Williams. Boyu: 1.55 Instagram hesabında 9 milyon takipçisi var. Instagram adı: maisie_williams Maisie Williams’ın ilk rolü Arya Stark. Williams dizinin 2. sezonunda da övgü toplamaya devam etti ve HBO tarafından en iyi yardımcı kadın oyuncu olarak 2012 Emmy Ödülleri’nde aday gösterildi. 2012’de en iyi yardımcı kadın oyuncu olarak Airlock Alpha Portal Ödülünü kazandı. 15 yaşındaki Williams, en iyi yardımcı kadın oyuncu kategorisinde şimdiye kadar bu ödülü kazanan en genç yıldız oldu. Mart 2013’te, Genç Sanatçı Ödülleri’nde dizi kategorisinde En İyi Genç Yardımcı Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi. Kasım 2013 tarihinde ise BBC Radio 1 En İyi İngiliz Oyuncu Genç Ödülünü kazandı.  
Game Of Thrones’un en sevilen karakterlerinden birisi de Arya Stark. Gerçek hayattaki ismi ile başlayalım.

1997 doğumlu olan Arya’nın gerçek adı Maisie Williams. Boyu: 1.55 Instagram hesabında 9 milyon takipçisi var. Instagram adı: maisie_williams


Maisie Williams’ın ilk rolü Arya Stark. Williams dizinin 2. sezonunda da övgü toplamaya devam etti ve HBO tarafından en iyi yardımcı kadın oyuncu olarak 2012 Emmy Ödülleri’nde aday gösterildi.


2012’de en iyi yardımcı kadın oyuncu olarak Airlock Alpha Portal Ödülünü kazandı. 15 yaşındaki Williams, en iyi yardımcı kadın oyuncu kategorisinde şimdiye kadar bu ödülü kazanan en genç yıldız oldu.

Mart 2013’te, Genç Sanatçı Ödülleri’nde dizi kategorisinde En İyi Genç Yardımcı Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi. Kasım 2013 tarihinde ise BBC Radio 1 En İyi İngiliz Oyuncu Genç Ödülünü kazandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.