Artvin’de Denize Girilecek Yerler!

SEYAHAT - KİTAP 27.05.2024 - 16:37, Güncelleme: 29.05.2024 - 19:56
 

Artvin’de Denize Girilecek Yerler!

Artvin’in tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebileceğiniz birbirinden güzel plajlar ve beachler var. işte Artvin’de denize girilecek yerler...

Artvin’in tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebileceğiniz birbirinden güzel plajlar ve beachler var. işte Artvin’de denize girilecek yerler... Arhavi Belediye Plajı Artvin’in Arhavi ilçesine bağlı Güngören mevkiinde yer almaktadır ve bundan dolayı bazı kaynaklarda Güngören Halk Plajı olarak da bilinmektedir. Manzara seyir alanı, restoran, şemsiye, tuvalet, şezlong, duş, sıcak su, soyunma kabini, oturma alanları ve elektrik imkanları vardır.  Kıyıcık Plajı Kıyıcık Plajı; Rize’nin Fındıklı ilçesi ve Artvin’in Arhavi ilçe sınırında yer almasından dolayı, iki kent arasında paylaşılamayan bir plaj olarak bilinmektedir. Kıyıcık Plajı, Mavi Bayrak Ödülü almıştır. Kopmuş Plajı Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Esenkıyı mevkiinde yer alan Kopmuş Plajı; 40 metre genişliğinin yanı sıra, 600 metre uzunluğa sahiptir. Tuvalet, kafe, duş ve soyunma kabini imkanlarına sahip olan Kopmuş Plajı’na toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanması mümkündür.  Kemalpaşa Plajı Artvin’in sonradan ilçesi olan Kemalpaşa ilçesinde yer alan plaj, Kemalpaşa Plajı olarak bilinmektedir. 2 kilometre uzunluğa sahip olan Kemalpaşa Plajı’na toplu taşıma ile ulaşım sağlanabilmektedir.  
Artvin’in tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebileceğiniz birbirinden güzel plajlar ve beachler var. işte Artvin’de denize girilecek yerler...

Artvin’in tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebileceğiniz birbirinden güzel plajlar ve beachler var. işte Artvin’de denize girilecek yerler...

Arhavi Belediye Plajı

Artvin’in Arhavi ilçesine bağlı Güngören mevkiinde yer almaktadır ve bundan dolayı bazı kaynaklarda Güngören Halk Plajı olarak da bilinmektedir. Manzara seyir alanı, restoran, şemsiye, tuvalet, şezlong, duş, sıcak su, soyunma kabini, oturma alanları ve elektrik imkanları vardır. 

Kıyıcık Plajı

Kıyıcık Plajı; Rize’nin Fındıklı ilçesi ve Artvin’in Arhavi ilçe sınırında yer almasından dolayı, iki kent arasında paylaşılamayan bir plaj olarak bilinmektedir. Kıyıcık Plajı, Mavi Bayrak Ödülü almıştır.

Kopmuş Plajı

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Esenkıyı mevkiinde yer alan Kopmuş Plajı; 40 metre genişliğinin yanı sıra, 600 metre uzunluğa sahiptir. Tuvalet, kafe, duş ve soyunma kabini imkanlarına sahip olan Kopmuş Plajı’na toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanması mümkündür. 

Kemalpaşa Plajı

Artvin’in sonradan ilçesi olan Kemalpaşa ilçesinde yer alan plaj, Kemalpaşa Plajı olarak bilinmektedir. 2 kilometre uzunluğa sahip olan Kemalpaşa Plajı’na toplu taşıma ile ulaşım sağlanabilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.