Artık bu işlemler için PTT'ye gitmenize gerek kalmadı!

AKTÜEL 18.01.2023 - 21:50, Güncelleme: 18.01.2023 - 21:50
 

Artık bu işlemler için PTT'ye gitmenize gerek kalmadı!

E-devlet platformuna yeni güncelleme geldi. Artık yatan ödemelerinizi alabilmek için PTT kuyruğunda beklemesine gerek kalmadı. İşte detaylar…

İnternet aracılığıyla yapılan güncellemeler ışığında vatandaşlar artık PTT'ye gitmeden tek tuşla destek ödemelerini alacak. Tek tıkla IBAN'a yatırılacak olan ödemeler vatandaşları için bir hayli rahatlatıcı olacak. Bu uygulama sayesinde  vatandaşlar PTT kuyruğuna girmeden ödemelerini rahat ve kolay  bir şekilde alabilmesi mümkün oldu. E-devlet üzerinden alınacak olan PTT ödemeleri, hem iş yoğunluğunu azaltırken hem de vatandaşların sırada bekleyip zaman kaybetmesini engellemiş oluyor. PTT’de üzerinden yapılan her işlem e-devlet platformun da gerçekleştirilebilir. Artık çevrimiçi ortamda evden çıkmadan ödemelerinizi alabilirsiniz.  
E-devlet platformuna yeni güncelleme geldi. Artık yatan ödemelerinizi alabilmek için PTT kuyruğunda beklemesine gerek kalmadı. İşte detaylar…

İnternet aracılığıyla yapılan güncellemeler ışığında vatandaşlar artık PTT'ye gitmeden tek tuşla destek ödemelerini alacak.

Tek tıkla IBAN'a yatırılacak olan ödemeler vatandaşları için bir hayli rahatlatıcı olacak. Bu uygulama sayesinde  vatandaşlar PTT kuyruğuna girmeden ödemelerini rahat ve kolay  bir şekilde alabilmesi mümkün oldu.

E-devlet üzerinden alınacak olan PTT ödemeleri, hem iş yoğunluğunu azaltırken hem de vatandaşların sırada bekleyip zaman kaybetmesini engellemiş oluyor. PTT’de üzerinden yapılan her işlem e-devlet platformun da gerçekleştirilebilir. Artık çevrimiçi ortamda evden çıkmadan ödemelerinizi alabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.