Arsenal Sacha Boey ile ilgileniyor!

SPOR 11.03.2023 - 18:26, Güncelleme: 11.03.2023 - 18:26
 

Arsenal Sacha Boey ile ilgileniyor!

Arsenal, Galatasaray'ın genç yıldızı Sacha Boey ile ilgileniyor. Sarı kırmızılılar ise pazarlığı 20 milyon euro’dan açmayı planlıyor. İşte detaylar…

Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal, Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey'i listesine aldı. İngiliz ekibinin hocası Arteta'nın çok beğendiği futbolcu için sarı-kırmızılılar, 20 milyon euronun altında bir teklifi kabul etmeyecek. Tutto Mercato'da yer alan habere göre, Arsenal'in teknik direktörü Mikel Arteta, Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey'i çok beğeniyor. Galatasaray'ın ise Sacha Boey'i kolay kolay bırakmaya niyeti yok. İddialara göre sarı-kırmızılılar, 21 yaşındaki sağ bekin 20 milyon euro bonservis ve bonuslar karşılığında gitmesine izin verecek.  
Arsenal, Galatasaray'ın genç yıldızı Sacha Boey ile ilgileniyor. Sarı kırmızılılar ise pazarlığı 20 milyon euro’dan açmayı planlıyor. İşte detaylar…

Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal, Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey'i listesine aldı.

İngiliz ekibinin hocası Arteta'nın çok beğendiği futbolcu için sarı-kırmızılılar, 20 milyon euronun altında bir teklifi kabul etmeyecek.

Tutto Mercato'da yer alan habere göre, Arsenal'in teknik direktörü Mikel Arteta, Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey'i çok beğeniyor. Galatasaray'ın ise Sacha Boey'i kolay kolay bırakmaya niyeti yok.

İddialara göre sarı-kırmızılılar, 21 yaşındaki sağ bekin 20 milyon euro bonservis ve bonuslar karşılığında gitmesine izin verecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.