Arnavutköy Balaban Kamp Alanı!

Mekanlar 03.11.2020 - 15:28, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Arnavutköy Balaban Kamp Alanı!

İstanbul’da yaşayan insanların en büyük dertlerinden birisi, kafa dinlemek için kısa mesafede nefes alabilecekleri alanların azlığıdır.

Özellikle kamp yapmayı seven fakat yolda harcayacak çok fazla vakti olmayanlar, yakın mesafede kamp yapabilecek bölgeleri araştırmaya koyulurlar. Avrupa Yakası için bu alanların belki de en yakını olarak karşımıza Arnavutköy sınırları içerisinde yer alan şirin Balaban Köyü çıkıyor.   Balaban Köyü aslında oldukça modern bir köy, aklınıza Anadolu köylerini getirmeyin. Mahalle dahi diyebiliriz. Kamp alanı ise köyden sahile doğru inerken karşımıza çıkıyor. Sahile sıfır olan düzlük bölge maalesef insanlar tarafından adeta tarumar edilmiş. Metrekareye 10 kilo çöp düşüyor. Tepede kalan düzlük alan ise nispeten daha iyi. Konuyu fazla uzatmadan, bölgenin avantajlarına değinelim. Balaban Köyü Kamp Alanı Olumlu Yanları Tenha. Genelde birkaç çadır ile beraber geceyi geçireceksiniz. Muhteşem manzara. Durugöl ve Karadeniz manzarası kesinlikle görülmeye değer. Manzarada sadece yeşil ve mavi renkler var. Geceleri ise yıldızları izlemek için harika bir konuma sahip. Alışveriş olanağı. Araba ile 3 dakika mesafede köy bakkalı var. Buzlu şişeden sucuğa, peynirden şalgama kadar her türlü gıdayı veya ürünü bulmak mümkün. Ücretsiz. Burası aslında bir kamp alanı değil. Boş bir devlet arazisi ve bu sayede hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Talep eden olursa da vermeyin. Bilinmiyor. Kamp alanı bilinmediği için it kopuk olarak tabir ettiğimiz tipler olmuyor.  
İstanbul’da yaşayan insanların en büyük dertlerinden birisi, kafa dinlemek için kısa mesafede nefes alabilecekleri alanların azlığıdır.

Özellikle kamp yapmayı seven fakat yolda harcayacak çok fazla vakti olmayanlar, yakın mesafede kamp yapabilecek bölgeleri araştırmaya koyulurlar. Avrupa Yakası için bu alanların belki de en yakını olarak karşımıza Arnavutköy sınırları içerisinde yer alan şirin Balaban Köyü çıkıyor.

 

Balaban Köyü aslında oldukça modern bir köy, aklınıza Anadolu köylerini getirmeyin. Mahalle dahi diyebiliriz. Kamp alanı ise köyden sahile doğru inerken karşımıza çıkıyor. Sahile sıfır olan düzlük bölge maalesef insanlar tarafından adeta tarumar edilmiş. Metrekareye 10 kilo çöp düşüyor. Tepede kalan düzlük alan ise nispeten daha iyi. Konuyu fazla uzatmadan, bölgenin avantajlarına değinelim.


Balaban Köyü Kamp Alanı Olumlu Yanları


Tenha. Genelde birkaç çadır ile beraber geceyi geçireceksiniz. Muhteşem manzara. Durugöl ve Karadeniz manzarası kesinlikle görülmeye değer. Manzarada sadece yeşil ve mavi renkler var. Geceleri ise yıldızları izlemek için harika bir konuma sahip. Alışveriş olanağı. Araba ile 3 dakika mesafede köy bakkalı var. Buzlu şişeden sucuğa, peynirden şalgama kadar her türlü gıdayı veya ürünü bulmak mümkün. Ücretsiz. Burası aslında bir kamp alanı değil. Boş bir devlet arazisi ve bu sayede hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Talep eden olursa da vermeyin. Bilinmiyor. Kamp alanı bilinmediği için it kopuk olarak tabir ettiğimiz tipler olmuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.