Arka Sokaklar dizisinin çekimleri neden ertelendi?

DİZİ - FİLM 20.01.2023 - 12:53, Güncelleme: 22.01.2023 - 18:25
 

Arka Sokaklar dizisinin çekimleri neden ertelendi?

Arka Sokaklar dizisine verilen aranın uzaması kafaları karıştırdı. Peki dizinin çekimleri neden ertelendi? İşte detaylar…

Arka Sokaklar dizisine yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle 45 gün ara verilmişti. İnanoğlu’nun sağlık durumunun kötüye gitmesi nedeniyle diziye yeniden başlama planları bir kez daha ertelendi. Geçen günlerde ekibe zam yapıldığı ve sete çıkılacağı bilgisi gelmişti ancak bu plan da hayata geçmedi.  60 gündür çekimlerine ara verilen diziyle ilgili belirsizlik sürüyor.   
Arka Sokaklar dizisine verilen aranın uzaması kafaları karıştırdı. Peki dizinin çekimleri neden ertelendi? İşte detaylar…

Arka Sokaklar dizisine yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle 45 gün ara verilmişti.

İnanoğlu’nun sağlık durumunun kötüye gitmesi nedeniyle diziye yeniden başlama planları bir kez daha ertelendi.

Geçen günlerde ekibe zam yapıldığı ve sete çıkılacağı bilgisi gelmişti ancak bu plan da hayata geçmedi.  60 gündür çekimlerine ara verilen diziyle ilgili belirsizlik sürüyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.