Arda Güler’in serbest kalma ücreti ne kadar?

SPOR 22.01.2023 - 18:42, Güncelleme: 23.01.2023 - 17:35
 

Arda Güler’in serbest kalma ücreti ne kadar?

Fenerbahçe genç yıldız Arda Güler’e yeni sözleşme teklif etti. Yeni sözleşme için ise taraflar prensipte anlaştı. Peki, sözleşmede serbest kalma maddesi var mı?

Fenerbahçe genç yıldız Arda Güler’e yeni sözleşme teklif etti. Yeni sözleşme için ise taraflar prensipte anlaştı. Peki, Arda Güler’in yeni sözleşmesinde serbest kalma maddesi var mı? Yeni sözleşme ile genç oyuncu ne kadar kazanacak? İşte detaylar… Fenerbahçe’de 25 Şubat'ta profesyonel kontrat imzalama hakkı kazanacak genç yıldız Arda Güler’in mukavelesi uzatılacak. Arda'nın sözleşmesindeki 1500 dakika oynamazsa 5 milyon euroya gider maddesi de kaldırılacak. Edinilen bilgiye göre Güler'in yeni sözleşmesi 2027-28 sezon sonuna kadar olacak. Çok tartışılan 1500 dakika oynamazsa 5 milyon euroya serbest kalır maddesi ise bu anlaşmada bulunmayacak. Arda Güler, 25 Şubat 2005'te Ankara'nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. 2014 yılında 9 yaşında iken Gençlerbirliği altyapısına katılan Arda, yeteneği ile ön plana çıktı. 2018'e kadar Başkent ekibinde forma giyen genç solak, Şubat 2019'da Fenerbahçe'ye katıldı.  
Fenerbahçe genç yıldız Arda Güler’e yeni sözleşme teklif etti. Yeni sözleşme için ise taraflar prensipte anlaştı. Peki, sözleşmede serbest kalma maddesi var mı?

Fenerbahçe genç yıldız Arda Güler’e yeni sözleşme teklif etti. Yeni sözleşme için ise taraflar prensipte anlaştı.

Peki, Arda Güler’in yeni sözleşmesinde serbest kalma maddesi var mı? Yeni sözleşme ile genç oyuncu ne kadar kazanacak? İşte detaylar…

Fenerbahçe’de 25 Şubat'ta profesyonel kontrat imzalama hakkı kazanacak genç yıldız Arda Güler’in mukavelesi uzatılacak. Arda'nın sözleşmesindeki 1500 dakika oynamazsa 5 milyon euroya gider maddesi de kaldırılacak.

Edinilen bilgiye göre Güler'in yeni sözleşmesi 2027-28 sezon sonuna kadar olacak. Çok tartışılan 1500 dakika oynamazsa 5 milyon euroya serbest kalır maddesi ise bu anlaşmada bulunmayacak.

Arda Güler, 25 Şubat 2005'te Ankara'nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. 2014 yılında 9 yaşında iken Gençlerbirliği altyapısına katılan Arda, yeteneği ile ön plana çıktı. 2018'e kadar Başkent ekibinde forma giyen genç solak, Şubat 2019'da Fenerbahçe'ye katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.