Aras, insanı sevmeyen siyaset yapamaz!

POLİTİKA 17.04.2023 - 23:12, Güncelleme: 17.04.2023 - 23:12
 

Aras, insanı sevmeyen siyaset yapamaz!

Siyasetçi Ezc. B. Murat Aras, “30 yıldır siyasetin içerisindeyim. Şehrimizi çok iyi biliyorum. İnsanı sevmeyen siyaset yapamaz.” dedi

Siyasetçi Ezc. B. Murat Aras, “30 yıldır siyasetin içerisindeyim. Şehrimizi çok iyi biliyorum. İnsanı sevmeyen siyaset yapamaz.”dedi Siyasetçi Ezc. B. Murat Aras, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.  “Vatandaşları ayrıştırmayın” Aras, “30 yıldır siyasetin içerisindeyim. Şehrimizi çok iyi biliyorum. İnsanlarımız çok iyi biliyorum. İnsanı sevmeyen siyaset yapamaz. Ben siyaseti hiçbir zaman isimler üzerinde yapmadım. Siyasetçinin tek amacı var vatandaşlara hizmet etmek. Siz siyasette hizmet etmeyecekseniz vatandaşların kafasını karıştırıp düşmanlar edinecekseniz kendi memleketinde insanların içine nifak sokarsanız bunun adına siyaset denmez. Vatandaşlarımız kendisine hizmet edecek vatandaşlara oy versinler. Siyasetçilere çağrımdır vatandaşları ayrıştırmayın.” İfadelerine yer verdi.   
Siyasetçi Ezc. B. Murat Aras, “30 yıldır siyasetin içerisindeyim. Şehrimizi çok iyi biliyorum. İnsanı sevmeyen siyaset yapamaz.” dedi

Siyasetçi Ezc. B. Murat Aras, “30 yıldır siyasetin içerisindeyim. Şehrimizi çok iyi biliyorum. İnsanı sevmeyen siyaset yapamaz.”dedi

Siyasetçi Ezc. B. Murat Aras, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu. 

“Vatandaşları ayrıştırmayın”

Aras, “30 yıldır siyasetin içerisindeyim. Şehrimizi çok iyi biliyorum. İnsanlarımız çok iyi biliyorum. İnsanı sevmeyen siyaset yapamaz. Ben siyaseti hiçbir zaman isimler üzerinde yapmadım.

Siyasetçinin tek amacı var vatandaşlara hizmet etmek. Siz siyasette hizmet etmeyecekseniz vatandaşların kafasını karıştırıp düşmanlar edinecekseniz kendi memleketinde insanların içine nifak sokarsanız bunun adına siyaset denmez.

Vatandaşlarımız kendisine hizmet edecek vatandaşlara oy versinler. Siyasetçilere çağrımdır vatandaşları ayrıştırmayın.” İfadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.