Araç muayenesinde özelleştirme süreci başlıyor!

AKTÜEL 29.05.2024 - 19:35, Güncelleme: 29.05.2024 - 19:35
 

Araç muayenesinde özelleştirme süreci başlıyor!

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli bir karar Resmi Gazete'de yayımlandı.işte detaylar...

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli bir karar Resmi Gazete'de yayımlandı.işte detaylar... Karayolları Trafik Kanunu çerçevesinde araç muayene hizmetlerinin yeniden özelleştirme kapsamına alınması kararlaştırıldı. Bu önemli adım, Cumhurbaşkanı kararı ile Resmi Gazete'de duyuruldu. Buna göre, araç muayene hizmetleri özelleştirme kapsam ve programına dahil edildi. Özelleştirme işlemlerinin kamu hizmetinde aksaklık yaşanmaması adına 15 Ağustos 2027 tarihine kadar tamamlanması planlanıyor. Bu tarihe kadar, mevcut araç muayene hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi için gerekli hazırlıklar yapılacak. Özelleştirme Kapsamı: Araç muayene hizmetleri özel sektöre devredilecek. İhale Detayları: İhaleler, ÖİB ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından belirlenecek şartlarla gerçekleştirilecek.  
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli bir karar Resmi Gazete'de yayımlandı.işte detaylar...

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli bir karar Resmi Gazete'de yayımlandı.işte detaylar...

Karayolları Trafik Kanunu çerçevesinde araç muayene hizmetlerinin yeniden özelleştirme kapsamına alınması kararlaştırıldı.

Bu önemli adım, Cumhurbaşkanı kararı ile Resmi Gazete'de duyuruldu. Buna göre, araç muayene hizmetleri özelleştirme kapsam ve programına dahil edildi.

Özelleştirme işlemlerinin kamu hizmetinde aksaklık yaşanmaması adına 15 Ağustos 2027 tarihine kadar tamamlanması planlanıyor. Bu tarihe kadar, mevcut araç muayene hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi için gerekli hazırlıklar yapılacak.

Özelleştirme Kapsamı: Araç muayene hizmetleri özel sektöre devredilecek.

İhale Detayları: İhaleler, ÖİB ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından belirlenecek şartlarla gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.