Araç muayenelerine yüzde 50 indirim mi geliyor?

AKTÜEL 18.01.2023 - 21:32, Güncelleme: 18.01.2023 - 21:35
 

Araç muayenelerine yüzde 50 indirim mi geliyor?

Araç muayenelerine yüzde 122 zam’ın ardından gelen tepkiler üzerine fiyatlarda yüzde 50 indirim yapılması gündeme geldi. İşte detaylar…

Araç muayene ücretlerine 2023 yılı için yüzde 122 zam yapılmıştı. Yüksek fiyat tarifesi TBMM gündemine taşındı.  Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Araç muayene ücretlerine yüzde 50 indirim yapılması talebinde bulundu. Yalım, “Şuan 6 milyon civarında araç muayenesiz trafikte dolaşıyor. Onun için hem bunlardan af getirilmesini hem de TÜV araç muayene ücretini de Cumhurbaşkanının yüzde 50 indirme yetkisini kullanıp kesinlikle bu içeriğini yüzde 50'ye düşürmesini özellikle tüm vatandaşlarım adına talep ediyorum.'' dedi.   
Araç muayenelerine yüzde 122 zam’ın ardından gelen tepkiler üzerine fiyatlarda yüzde 50 indirim yapılması gündeme geldi. İşte detaylar…

Araç muayene ücretlerine 2023 yılı için yüzde 122 zam yapılmıştı. Yüksek fiyat tarifesi TBMM gündemine taşındı. 

Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Araç muayene ücretlerine yüzde 50 indirim yapılması talebinde bulundu.

Yalım, “Şuan 6 milyon civarında araç muayenesiz trafikte dolaşıyor. Onun için hem bunlardan af getirilmesini hem de TÜV araç muayene ücretini de Cumhurbaşkanının yüzde 50 indirme yetkisini kullanıp kesinlikle bu içeriğini yüzde 50'ye düşürmesini özellikle tüm vatandaşlarım adına talep ediyorum.'' dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.