Araç almak isteyenlere anında 350 bin TL verilecek!

EKONOMİ 28.02.2023 - 12:37, Güncelleme: 01.03.2023 - 20:17
 

Araç almak isteyenlere anında 350 bin TL verilecek!

Ziraat Bankası otomobil almak isteyen vatandaşlara yönelik bir kampanyayı duyurdu. Banka başvuranlara anında 350.000 lira nakit desteği verecek.

Banka tarafından sıfır araba alacaklara kredi verileceği bildirildi ve kampanya hakkında yapılan duyuruda "İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 48 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın." denildi. Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabileceği belirtilen duyuruda araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebildiği vurgulandı. Söz konusu kredi için başvuruların şubeler, web sitesi, Ziraat Mobil, internet şubesi, ATM veya çağrı merkezi üzerinden yapılabileceği aktarıldı.  
Ziraat Bankası otomobil almak isteyen vatandaşlara yönelik bir kampanyayı duyurdu. Banka başvuranlara anında 350.000 lira nakit desteği verecek.

Banka tarafından sıfır araba alacaklara kredi verileceği bildirildi ve kampanya hakkında yapılan duyuruda "İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 48 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın." denildi.

Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabileceği belirtilen duyuruda araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebildiği vurgulandı.

Söz konusu kredi için başvuruların şubeler, web sitesi, Ziraat Mobil, internet şubesi, ATM veya çağrı merkezi üzerinden yapılabileceği aktarıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.