AÖL sınavları online mı yapılacak?

AKTÜEL 23.10.2022 - 21:23, Güncelleme: 23.10.2022 - 21:23
 

AÖL sınavları online mı yapılacak?

AÖL 22 Ağustos ve 14 Ekim tarihleri arasında kayıt yenileme işlemleri yapıldı. Peki sınavlar ne zaman? AÖL sınavları online mi yapılacak? İşte detaylar…

AÖL 2022 2023 eğitim öğretim dönemine dair merak edilen detaylar belli oldu. MEB’in yayımladığı sınav takvimine göre AÖL 1. Dönem sınav tarihleri şu şekilde: Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi- I. Dönem Sınavı Aralık ayında gerçekleştirilecek. Sıvan online mı?  Öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de sınavların online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı yönünde. MEB’in sınav takvimine göre AÖL 1. Dönem sınavları online bir şekilde yapılacak.   
AÖL 22 Ağustos ve 14 Ekim tarihleri arasında kayıt yenileme işlemleri yapıldı. Peki sınavlar ne zaman? AÖL sınavları online mi yapılacak? İşte detaylar…

AÖL 2022 2023 eğitim öğretim dönemine dair merak edilen detaylar belli oldu.

MEB’in yayımladığı sınav takvimine göre AÖL 1. Dönem sınav tarihleri şu şekilde:

Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi- I. Dönem Sınavı Aralık ayında gerçekleştirilecek.

Sıvan online mı? 

Öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de sınavların online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı yönünde. MEB’in sınav takvimine göre AÖL 1. Dönem sınavları online bir şekilde yapılacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.