Ankaragücü kalecisi Bahadır Han Güngördü kimdir?

SPOR 30.09.2023 - 21:06, Güncelleme: 30.09.2023 - 21:06
 

Ankaragücü kalecisi Bahadır Han Güngördü kimdir?

Galatasaray maçında gösterdiği performansla dikkatleri çeken Ankaragücü kalecisi Bahadır Han Güngördü merak konusu oldu. Peki kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray maçında gösterdiği performansla dikkatleri çeken Ankaragücü kalecisi Bahadır Han Güngördü merak konusu oldu. Peki kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Bahadır Han Güngördü kimdir? Ankaragücü'nde kaleci olarak forma giyen Bahadır Han Güngördü , 16 Ocak 1996 (27 yıl yaşında) dünyaya geldi. 27 yaşındaki futbolcu Çorum'da doğdu. Ankaragücü forması giyen Bahadır Han Güngördü, 1.90 metre boyundadır. Bu sezon 3 maça çıkan Bahadir Gungordu, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Bahadir Gungordu, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır. Bahadır Göngördü kariyerinde Karabükspor, Ankara Demirspor, Trabzonspor, 1461 Trabzon, Boluspor, ve Ankaragücü formalarını giydi.
Galatasaray maçında gösterdiği performansla dikkatleri çeken Ankaragücü kalecisi Bahadır Han Güngördü merak konusu oldu. Peki kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray maçında gösterdiği performansla dikkatleri çeken Ankaragücü kalecisi Bahadır Han Güngördü merak konusu oldu.

Peki kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Bahadır Han Güngördü kimdir?

Ankaragücü'nde kaleci olarak forma giyen Bahadır Han Güngördü , 16 Ocak 1996 (27 yıl yaşında) dünyaya geldi. 27 yaşındaki futbolcu Çorum'da doğdu.

Ankaragücü forması giyen Bahadır Han Güngördü, 1.90 metre boyundadır.

Bu sezon 3 maça çıkan Bahadir Gungordu, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Bahadir Gungordu, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

Bahadır Göngördü kariyerinde Karabükspor, Ankara Demirspor, Trabzonspor, 1461 Trabzon, Boluspor, ve Ankaragücü formalarını giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.