Anıtkabir gezisi!

Mekanlar 12.10.2021 - 18:43, Güncelleme: 12.10.2021 - 18:43
 

Anıtkabir gezisi!

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etmek istiyorsanız, gitmeden önce içeriğimize göz atmanız da fayda var.

Anıtkabir Nerede? Mustafa Kemal Atatürk’ün anıt mezarı Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Anıttepe isimli bölgede bulunuyor. Anıtkabir Ziyaret Saatleri Ulu önderimizin ebedi istirahat yeri, Anıtkabir’in açılış kapanış saatleri dönemsel olarak değişiyor. Ayrıca güncel bilgiler için Türk Silahlı Kuvvetlerinin resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 2021 itibariyle ziyarete açık olan saatler aşağıdaki şekilde: Tarih Açılış Kapanış 15 Mayıs – 31 Ekim 2021 09:00 17:00 1 Kasım 2021 – 31 Ocak 2022  09:00 16:00 Bu saatler arasında her gün Atamızın anıt mezarını ziyaret edebilirsiniz.    Anıtkabir’de Park Yeri Var Mı? Anıtkabir’de otopark var. Üstelik bu otopark ücretsiz. Anıtkabir’le araçla gidecekseniz, aracınızı bu otoparka park edebilirsiniz. Otoparka gitmek için Gençlik Caddesi üzerindeki Tandoğan girişinden devam edin. Hasta veya engelli yolcularla seyahat ediyorsanız, aracınızı asansörün bulunduğu noktada da park edebilirsiniz.   
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etmek istiyorsanız, gitmeden önce içeriğimize göz atmanız da fayda var.

Anıtkabir Nerede?

Mustafa Kemal Atatürk’ün anıt mezarı Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Anıttepe isimli bölgede bulunuyor.

Anıtkabir Ziyaret Saatleri

Ulu önderimizin ebedi istirahat yeri, Anıtkabir’in açılış kapanış saatleri dönemsel olarak değişiyor. Ayrıca güncel bilgiler için Türk Silahlı Kuvvetlerinin resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 2021 itibariyle ziyarete açık olan saatler aşağıdaki şekilde:

Tarih

Açılış

Kapanış

15 Mayıs – 31 Ekim 2021

09:00

17:00

1 Kasım 2021 – 31 Ocak 2022 

09:00

16:00

Bu saatler arasında her gün Atamızın anıt mezarını ziyaret edebilirsiniz. 

 

Anıtkabir’de Park Yeri Var Mı?

Anıtkabir’de otopark var. Üstelik bu otopark ücretsiz. Anıtkabir’le araçla gidecekseniz, aracınızı bu otoparka park edebilirsiniz. Otoparka gitmek için Gençlik Caddesi üzerindeki Tandoğan girişinden devam edin. Hasta veya engelli yolcularla seyahat ediyorsanız, aracınızı asansörün bulunduğu noktada da park edebilirsiniz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.