Andırın'da Kardelenler Kitapla Buluşuyor!

EĞİTİM 01.10.2023 - 19:40, Güncelleme: 01.10.2023 - 19:40
 

Andırın'da Kardelenler Kitapla Buluşuyor!

Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği "Kardelenler kitapla buluşuyor" kampanyasının 21.sini düzenlendi.

Andırın'da düzenlenen programa Ak Parti  Kahramanmaraş Milletvekili Prof.Dr Mehmet Şahin'de katıldı. Program hakkında bilgiler veren Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Saltalı, "Kampanyamıza yapılan kitap bağışlarını Kahramanmaraş Milletvekilimiz, Değerli Hemşehrimiz Prof.Dr Mehmet Şahin vekilimin maddi , manevi destekleri ve katılımları ile Andırın'ımızın Altınyayla mahallemizin   ilk ve ortokulunda,  Geben Mahallemizin ilk ve ortaokulunda ve Akifiye mahallemizin ilk ve ortaokulunda düzenledik.  Kampanyamız kapsamında  yaklaşık 6 bin 500 kitabı üç okulumuzdaki ögrencilerimizle bulusturduk."dedi. Saltalı,  "Ayrıca  yirmi 21.  Programımıza beraber okullarımıza yaklaşık 2700 kitap bağışlıyorum olduk.  Kardelenlerimizin eğitim-öğretim hayatına bir nebze olsun dokunabilmek amacıyla kampanyalarımız devam edecektir.  Etkinliğimiz sırasında öğretmenine karşı duyulan vefadan, öğretmenin yavrusuna bir dokunuşunun etkilerini gördüğümüz ve duygulandığımız birçok güzel hadiseler yaşadık. Kampanyamıza destek veren ve etkinliğimize katılan  başta  Sayın Milletvekilimiz Prof.Dr Mehmet Şahin'e ve tüm destekçi ve katılımcılara teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi. 
Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği "Kardelenler kitapla buluşuyor" kampanyasının 21.sini düzenlendi.

Andırın'da düzenlenen programa Ak Parti  Kahramanmaraş Milletvekili Prof.Dr Mehmet Şahin'de katıldı.

Program hakkında bilgiler veren Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Saltalı, "Kampanyamıza yapılan kitap bağışlarını Kahramanmaraş Milletvekilimiz, Değerli Hemşehrimiz Prof.Dr Mehmet Şahin vekilimin maddi , manevi destekleri ve katılımları ile Andırın'ımızın Altınyayla mahallemizin   ilk ve ortokulunda,  Geben Mahallemizin ilk ve ortaokulunda ve Akifiye mahallemizin ilk ve ortaokulunda düzenledik.  Kampanyamız kapsamında  yaklaşık 6 bin 500 kitabı üç okulumuzdaki ögrencilerimizle bulusturduk."dedi.

Saltalı,  "Ayrıca  yirmi 21.  Programımıza beraber okullarımıza yaklaşık 2700 kitap bağışlıyorum olduk.  Kardelenlerimizin eğitim-öğretim hayatına bir nebze olsun dokunabilmek amacıyla kampanyalarımız devam edecektir.  Etkinliğimiz sırasında öğretmenine karşı duyulan vefadan, öğretmenin yavrusuna bir dokunuşunun etkilerini gördüğümüz ve duygulandığımız birçok güzel hadiseler yaşadık. Kampanyamıza destek veren ve etkinliğimize katılan  başta  Sayın Milletvekilimiz Prof.Dr Mehmet Şahin'e ve tüm destekçi ve katılımcılara teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.