Anadolu Ezgileri Konseri Büyük Beğeni Topladı!

YAŞAM 13.06.2024 - 15:51, Güncelleme: 13.06.2024 - 15:51
 

Anadolu Ezgileri Konseri Büyük Beğeni Topladı!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi ve Kahramanmaraş Anadolu Sanat Merkezi iş birliği ile “Anadolu Ezgileri Konseri” düzenlendi.

Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Eşi Fatma Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hafize Öksüz, KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sefa Resim, akademik-idari personel, öğrenciler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Harun Çevik’in şefliğinde ses ve saz sanatçılarının sahneye davet edilmesiyle başlayan konserde Türk musikisinin en seçkin ezgileri dinleyicilerin beğenisine sunuldu. Harun Çevik’in şefliğinde Türk müziğinin farklı makamlarındaki türkü ve ezgilerin icra edildiği konser, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonrası, konserin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Şef Harun Çevik’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hafize Öksüz ise Kahramanmaraş Anadolu Sanat Merkezi Korosu adına Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Serap Koca’ya çiçek takdim etti. Konser, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi ve Kahramanmaraş Anadolu Sanat Merkezi iş birliği ile “Anadolu Ezgileri Konseri” düzenlendi.

Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Eşi Fatma Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hafize Öksüz, KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sefa Resim, akademik-idari personel, öğrenciler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Harun Çevik’in şefliğinde ses ve saz sanatçılarının sahneye davet edilmesiyle başlayan konserde Türk musikisinin en seçkin ezgileri dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

Harun Çevik’in şefliğinde Türk müziğinin farklı makamlarındaki türkü ve ezgilerin icra edildiği konser, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Konser sonrası, konserin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Şef Harun Çevik’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hafize Öksüz ise Kahramanmaraş Anadolu Sanat Merkezi Korosu adına Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Serap Koca’ya çiçek takdim etti.

Konser, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.