Yaz Dizileri Geliyor!

Kanalların yayın tarihlerini açıkladıkları yeni diziler, yaz boyunca ekranı şenlendirecek.

Afili Aşk

Afili Aşk dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

12 Haziran Çarşamba günü ilk bölümünü izleyeceğimiz 1. bölümden 2. fragman yayınlandı. Fragmanda neler var? Kerem, Ayşe’nin kalbini çalabilecek mi? İkiliyi bundan sonra neler bekliyor? Yaz aylarına damga vuracak “Afili Aşk”ın başrollerini Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul paylaşırken, yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu, yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli üstleniyor.

Ayşe (Burcu Özberk) ve Kerem’in (Çağlar Ertuğrul) yolları kesiştikten sonra başlarına gelenlerin konu alındığı “Afili Aşk”, 12 Haziran Çarşamba 20.00’de Kanal D’de başlıyor!

Benim Tatlı Yalanım

 Başrollerini; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı yeni dizi “Benim Tatlı Yalanım” masum görünen bir yalanın sıcacık bir aşka dönüşme hikayesi hepimizin kalbini saracak.

Benim Tatlı Yalanım 13 Haziran Perşembe Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Kimse Bilmez

Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri’nin başrolünde yer aldığı dizide Kimse Bilmez isimli dizinin yayın tarihi belli oldu. atv’nin yeni dizisi 11 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekranda yerini alacak. Böylelikle Kimse Bilmez dizisi Star TV ekranında yayınlanmakta olan Erkenci Kuş dizisine rakip oldu. Hatırlanacağı üzere sezon boyunca Cumartesi günleri yayınlanan Erkenci Kuş dizisi, yaz ekranında Salı akşamları izleyicilerle buluşacak

Dengi Dengine

TRT1 ekranlarında merakla beklenen Dengi Dengine mini dizisi kadrosuyla dikkat çekmekte. Yalnızca beş bölümden oluşan Dengi Dengine dizisi 3 Haziran’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Canevim

Canevim dizisi hatırlanacağı üzere 27 Mayıs Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrandaki yerini almıştı. Canevim dizisinin ilk bölümü beklentilerin altında reyting almıştı. Dizinin ilk bölümünün 3 Haziran Pazartesi günü yeniden yayınlanmasına karar verildi.

CANEVİM, birinci bölümüyle 3 Haziran Pazartesi akşamı saat 20:30’da atv ekranlarına geliyor.

Her yerde sen

Her Yerde Sen dizisinin 1. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Böylelikle dizinin başlama tarihi de netleşmiş oldu. Her Yerde Sen dizisi 14 Haziran Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak