Üvey Anne dizisinin konusu nedir?

Üvey Anne dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki, Üvey Anne dizisinin konusu nedir? Üvey Anne dizisinde kimler rol alıyor? Üvey Anne dizisinin yayın tarihi ne zaman? işte detaylar...

Üvey Anne’nin senaryosu gerçek bir hikâyeden yola çıkıyor. Hülya Vural ve Yasemin Kırbaş’ın kaleme aldığı, Yasemin Türkmenli’nin yönettiği Üvey Anne Haziran Pazartesi akşamı atv ekranlarında olacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Balta, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncular ile çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan kadrosunda yer alıyor.

Üvey anne dizisi konusu ne?

Dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzarası ve eşsiz doğa güzellikleri ile izleyenleri ekrana kilitleyecek olan Üvey Anne, klasik yaz dizilerinin aksine dramatik sahneleri ile bir babanın çocuklarına olan bağlılığının hikâyesini ekranlara getirecek.Dizide yaşadığı her zorluğa göğüs germeye çalışan ve çocuklarına düşkün bir baba anlatılacak.

Üvey anne dizisi nerede çekiliyor?

Üvey Anne'nin çekimleri Muğla'da başlayıp İstanbul'a taşınacak.