Simya Eğitim Kurumlarından YKS’de Büyük Başarı!

Kurumdan, il birincisi, ikincisi ve üçüncüsü çıkarken, Türkiye’de ilk binde 10, ilk on binde ise 43 öğrenci derece yaptı.  Simya öğrencilerinden Enes Karaca YKS de İL 1. si, Türkiye 112.si, Hüseyin Çivi YKS İl 2.si, Türkiye 229.su olurken İlk 1000’de 16 öğrenci, ilk 10000’de 43 öğrenci Simya Eğitim Kurumlarından çıktı. 

“Kahramanmaraş eğitimine farklı kazanımlar edindirdik”
Düzenlediği basın toplantısıyla açıklamalarda bulunan Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap, “Simya eğitim kurumları açıldığı günden bu zamana kadar Kahramanmaraş’ın eğitimine farklı kazanımlar edindirdi. Akademik başarının yanı sıra, spor, sanat, dil ve değerler anlamında çok güzel yerlere geldi.”dedi.

Okulun başarısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Kasap şunları söyledi: “Öğrencilerimiz bu sınav sonucunda güzel dereceler elde etti. Hem bireysel hem de kitleselde önemli yerlere geldim. Enes Karaca öğrencimiz Türkile112’cisi Kahramanmaraş il birincisi oldu. Hüseyin Çivi öğrencimiz sayısal puan türünde Kahramanmaraş ikincisi Türkiye 229’uncusu oldu. Zeynep Çakır öğrencimizde eşit ağırlık alanında 426’ıncı oldu. İlk binde 16 öğrenci, ilk 10 binde 43 öğrenci, simya eğitim kurumlarında derece yaptı. Bu başarı gerçekten kolay olmuyor. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz gece gündüz çalışaraktan bu güzel sonucu ve güzel tabloyu bize sundular. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”