Sigortası olmayanlara 3500 TL verilecek!

AK Parti ve MHP oylarıyla meclise sunulan kanun tasarısının bu hafta meclisten geçmesi bekleniyor. Ev hanımları da diğer vatandaşlar gibi evlerinde oturarak emekli olabilme statüsüne sahip olabilecekler. Kişilere özel olanaklar dahilinde sunulacak olan imkanların gelecek günlerde genişletilerek artırılması beklenen olanaklar halinde bulunuyor.

Bir yastıkta kocayan telli duvaklı gelin olan bütün ev hanımları bu imkanlardan yararlanma fırsatlarına sahip oluyorlar. Bu evlenen kadınlar için çok büyük bir fırsat olarak görülüyor. Bu fırsattan evlilik aşamasında olan her kadının yararlanabileceği belirtiliyor.

Ev hanımlarına özel olanaklar dahilinde sunulan bu imkanlarda bazı şartların karşılanması gerekiyor. Ev kadınları bu olanaklardan faydalanmak istiyorlar prim ödemelerini gerçekleştirmeleri gerekiyor. 5600 prim ek göstergesini ödeyen ev hanımları emeklilik olanaklarından faydalanma fırsatlarına sahip oluyor. 5600 prim ek göstergesinden faydalanarak kişiler en iyiden yararlanarak önemli bir hizmet olanağından faydalanma fırsatlarına sahip oluyorlar.

Hiç sigortası olmayan kişilere özel olanaklar dahilinde sunulan destek ödemesi imkanlarının her geçen gün geniş standartlarda kişilere sunulması kişileri heyecanlandırıyor. Bu fırsatlardan yararlanmak isteyenler için Bakan Nebati’nin yapmış olduğu açıklama bir müjde olarak karşılandı.