Şehirdeki 127 milyon TL’lik yatırım bitti gibi!

Kuyumcu kenttin Şehrin ufkunu açacağını kaydeden Başkan Öz,  “Hayatımız eski normalle döndüğüne güzel günler yaşayacağımızı düşünüyorum. İnşallah belirlediğimiz tarihte iş yerlerimizi teslim edeceğiz.”dedi.

 

127 milyon TL harcanacak!

 

Kentteki 450 kuyumcuyu bir araya getiren projenin önemine değinen Hacı Mustafa Öz şunları söyledi: “Bir süredir yapımı devam eden kuyumcu kentte açılışa çok yaklaştık. İnşaat işlerimiz bitti çevre düzenlemesi kaldı. Bunlarda 1, 1,5 ay gibi bir sürede tamamlanmasını bekliyoruz. İş yerine taşınma işlemleri de kısa bir süre içerisinde başlayacak. Sektörümüz malum pandemiden dolayı biraz sıkıntılı geçiyor. Bu süreç haliyle açılış tarihini de öteledi.

 

450’ye yakın firmamız taşınacak. Bu taşınma süreci gerçekten hemen bir anda olacak bir süreç değil. Temennimiz bir an önce bu salgından kurtuluruz ve hayatımız normale biner. Hayatımız eski normalle döndüğüne güzel günler yaşayacağımızı düşünüyorum. İnşallah belirlediğimiz tarihte iş yerlerimizi teslim edeceğiz. Toplam maliyeti 127 milyon TL civarında hesaplandı. Şuana kadar ise harcanan miktar 120 milyon TL civarında.  Kuyumcu kenttin çalışmaları yüzde 99’a yaklaştı.”