“Şehir Adına Bakanlıklar Düzeyinde Sıkı İş Takibi Yapıyoruz!”

TBMM kapandıktan sonra memleketi Kahramanmaraş’a gelerek parti il binasında vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Habibe Öçal, burada vatandaşların sorunlarını dinledi.

“Israrlı İş Takiplerimiz Devam Edecek”

Özellikle son 1 ay içerisinde Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleriyle birlikte Ankara’da şehir adına yoğun bir çalışma yürüttüklerine dikkat çeken Öçal, “Şehrimizin kalkınmasına yönelik bakanlıklarımızla koordineli bir çalışma yürüttük. Milli Eğitim Bakanımız, Ticaret Bakanımız, Ulaştırma Bakanımız, Çevre ve Şehircilik Bakanımız ve Genel müdürlerimizle yoğun bir gündem ile toplantılarımızı gerçekleştirdik. Çevre şehircilik bakanımızla tekke kentsel dönüşümünü ve aksu çayı sorununu konuştuk. Burada önemli adımlar attık. Burada önemli unsur şehir adına ortak hareket etmemiz oldu. Ve bu çalışmalarımız sonrasının ertesi gününde çalışmalarımız meyvesini almaya başladık. Şehrimiz adına ısrarlı iş takiplerimiz devam edecek.”dedi.

“Eğitimin Tek Ayağı Yok”

Basın mensuplarına yapmış olduğu açıklama da Eğitim konusuna da değinen Milletvekili Öçal şunları söyledi: “Bugün yoğun bir programımız vardı, Halk eğitim merkezini ziyaret ederek kursiyerlerimizle bir araya geldik. Yarın ise Milli Eğitim müdürlüğümüzde bir toplantı gerçekleştirilecek. Şehrin eğitim konusunu ele alacağız. Eğitim konusunda sorunları çözmeyi planlıyoruz. Eğitim sadece devletin sorunu değil. Eğitim bir takım paydaşı var. STK var, sendika var, ailenin etkisi var ve devletin icracılığı önemlidir. Herkes üzerine düşen görevi yaptığında başarı kendiliğinden gelecektir.”