Pınarbaşı , “Artık Hazineden Yardım Alacağız”

Özel bir kafede düzenlenen programa Saadet Partisi Genel Merkez Genel İdare Kurulu Üyesi Sezai İncesu, İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, İl Müfettişi Mustafa Tüten ile teşkilat mensupları katıldı.

Seçim sürecinde yaşanan olayları eleştiren Saadet Partisi Genel Merkez Genel İdare Kurulu Üyesi Sezai İncesu, “Kısa bir zaman önce mahalli seçimleri atlattık ve bitti. Ama tuhaf bir seçim geçirdik, gerçekten mahalli seçim değildi. Sadece seçilenler belediye başkanı oldu. Aslında seçim mahalli seçim olarak yapılmadı. Seçim nedir? Kahramanmaraş’ımızı kim güzelleştirecek, kim temiz bakacak, kim iyi bir şehir yapacak buna bakılır. Ama birileri vatan dostu diğerleri vatan dostu değil tarifleri yapıyor. Böyle bir seçim Türkiye’nin sonucunu iyi noktaya getirmedi.”diye konuştu.

“Hazineden yardım alacağız”

Kahramanmaraş’taki oy oranlarını arttırdıklarını vurgulayan İl Başkanı Erkan Pınarbaşı ise şunları söyledi, “Hakikaten Kahramanmaraş’ımızın dört bir yanını gayretli bir şekilde dolaştılar. Dokunmadık kimse girilmedik ev, sıkılmadık el kalmadı. Bu neticede Kahramanmaraş’taki oyumuzu 1,7’den 2,48’e çıkarmış olduk. İl Genel Meclis Üyeliğindeki oyumuzu da 3,03’e yükseltmiş olduk. Böylelikle hazineden yardım almayı başardık.

İnşallah bundan sonraki seçimlerde de Saadet Partimiz hazineden yardım alarak yoluna devam edecektir. Diğer bir teşekkürü de davamızın yılmaz bekçileri olan ve 50 yıldır bu davaya gönül vermiş aksakallılar dediğimiz ağabeylerimize teşekkür ediyorum.“