Pazarcık üvey evlat olarak görülüyor!

“Herkese elimizi uzatıyoruz”

 

Herkese yeniden beyaz bir sayfa açtıklarını kaydeden Başkan Şevran, “Güzel bir kongre süreci geçirdik. Tek adaylı bir seçim oldu, partililerimiz tekrar bizleri bu göreve layık gördü. Eski yönetimimize, partililerimize, belediye meclis üyelerimize, delegelerimize teşekkür ediyorum. Bizim tek amacımız 100 yıllık partimize yakışır bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmek. Ülkemizin kurtuluşu bizim partimizden geçiyor. Yeni yönetimimiz eski yönetimimize göre yüzde 80 - 90 civarında yenilendi. Yönetimimizin büyük bir çoğunluğu bayanlardan ve gençlerimizden oluşuyor. İl delegesi olan 19 yaşında gençlerimiz var. Biz partimizin tüzüğüne harfiyen uymaya çalışıyoruz. Biz herkese elimizi uzatıyoruz.”dedi.

 

“Pazarcık’ın sorunu saymakla bitmez”

 

İlçedeki sorunlar hakkında da konuşan Veysel Şevran şunları söyledi: “ İlçemizin sorunları konuşmakla bitmez. Örneğin bu devirde bazı kırsal mahallerimizde yol yok. Bazı mahallerimizde su yok. Biz bunları bir lütuf olarak görüyoruz. Herkes uzağa mekik dokuyor, biz daha su ve yol ile uğraşıyoruz. Parke döşendiğinde insanlara bir lütuf olarak sunuluyor. Burada sıkıntılar çok büyük. Bence Kahramanmaraş’ta Pazarcık’ı üvey evlat olarak görüyor. İlçemiz iyi yönetilmiyor. Kış günü asfalt çalışması olur mu? Bazı mahallerimizden çamurdan çıkamıyoruz. Belirli günlerde muhtarlarımızla meclis üyelerimizle bir araya gelip ilçenin sorunlarını konuşuyoruz. Bu sorunları mecliste gündeme getiriyoruz. Ayrıca bu sorunları rapor haline getirip genel merkezimize gönderiyoruz.”

 

“Partimize büyük katılım oluyor”

 

Her geçen gün ilçedeki üye sayıların arttığını ve sağ partilerden insanların CHP’ye katılım sağladığına dikkat çeken Şevran, “Vatandaşlarımız artık uyanıyor. Diğer partilerden büyük katılımlar oluyor. Bizim her geçen gün üye sayımız artıyor. Biz beyaz bir sayfa açtık elimizi herkes uzatıyoruz. Bizim en büyük kazancımız bunlar oldu. İlçemizde sıfır oy çıkan hiçbir sandık yok. Geçmişte sıfır aldığımız sandıklar olurdu. Şimdi böyle bir şey ortadan kalktı. Muhafazakar kesimden artık oy alıyoruz. Diğer taraftan CHP milletvekilimiz Ali Öztunç gerçekten şehrimizin bir kazancıdır. Şehrimizin sorunları Öztunç’un ağzından duyuluyor. Her şehre Ali Öztunç gibi bir milletvekili şart.”diye konuştu.