Özdemir, EXPO’da bambaşka bir yaşam alanı oluşturulmuş!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir,  “Hanefi Mahçiçek başkanımız ve ekibi EXPO 2023’e ev sahipliği yapmak için gayretle çalışıyor. Biz de zaman zaman bakanlıklardaki destekler konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz.”dedi

 Onikişubat Belediyesi tarafından EXPO 2023 Rekreasyon Alanı’nın Arasta Çarşısı’nda düzenlenen kahvaltı programına, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, 22, 23 ve 24’üncü dönem Kahramanmaraş Milletvekili, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Sağlık Sen İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci de katılım sağlarken, sendika üyeleri yoğun ilgi gösterdi. 

Programda konuşan Milletvekili Özdemir,  “Kahramanmaraş’ın çehresini değiştirecek ve sadece EXPO ile sınırlı değil, geleceğe yönelik bir yaşam alanı oluşturuluyor. Gerçekten burada bambaşka bir yaşam alanı oluşturulmuş. EXPO, gelip geçecek ama bu güzel mekanlar yıllarca Kahramanmaraş’a hizmet edecek. Yurt dışından Kahramanmaraş’a birçok insanın gelmesi önemseniyor, çünkü bu tanıtım açısında çok önemli.

Kalıcı olan burada kullanacağımız alanlar ve Kahramanmaraş ölçeğinde de çok büyük hizmetler. Hem kültürel hem de sanatsal olarak kentin yaşamını yansıtacak önemli bir alan. Ailenizle güzel zaman geçireceğiniz çok güzel bir yaşam alanı. Kahramanmaraş çok güzel bir yaşam alanına kavuştu, hem başkanımıza hem de ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.