Özdemir, 2018 yılında aldığımız oyların üzerine çıkabiliriz!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili ve Ak Parti seçim işleri Başkan yardımcısı Av. Ahmet Özdemir, fisiltihaber.com.tr ’ye önemli açıklamalarda bulundu.

“Bizimde hamlelerimiz olacak”

81 ile özel çalışmalar yaptıklarını belirten Özdemir, “10 Mart tarihinde seçim kararı alındığında takvim başlamış olacak. Önce milletvekili aday adaylık süreci sonrasında ise kesin aday listesi açıklanacak. Ak kadrolar olarak bizler seçime hazırız. Bizler her zaman sahadayız, hiçbir zaman sahadan inmedik. Ben aynı zamanda Ak Parti seçim işleri başkan yardımcısıyım geçen yaz 81 ile gittik. İl il dolaştık. Seçimle ilgili eksiklikleri topladık.

Muhalefetin bazı illerde ortak liste ile gideceği yönünde söylendiler var. Bizlerde bununla ilgili çalışıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarıyla da görüşülüyor. Cumhurbaşkanımızda Devlet Bey ile görüşüyor. Bizim için uygun olan ne isi onu yapacağız. Muhalefetin yapmış olduğu hamleye bizimde hamlelerimiz olacak. Zamanı geldiğinde bunları ortaya koyacağız.” İfadelerine yer verdi. 

 

“Karizmatik liderliğin önemi anlaşıldı”

Ak Parti Genel merkezi tarafından yapılan anketlere değinen Ahmet Özdemir şu ifadelere yer verdi, “Ak parti genel merkezimiz tarafından İl geneli ve ülke genelinde anketler yapılıyor. Şuanda 2018 yılındaki oy seviyesindeyiz. Ama şu bilinmelidir ki, Ak Parti kurulduğu günden beri anketlerde gösterilenden hep bir iki puan fazla almıştır.

Dolayısıyla biz 2018 yılında yüzde 58 oy aldık. Anketlerimizde şuanda ona yakın. Dolayısıyla 2018 yılında aldığımız oyların üzerinde çıkabiliriz. Çünkü Dünya’da bir ekonomik kriz oldu. İktidarlar değişti, zengin ülkeler bir anda fakirleşti. Ama cumhurbaşkanımız devletin bütün imkanlarını vatandaşlarımız için kullandı.

Biz sorunları çözerken muhalefet henüz lider sorununu çözemedi. Pandemi ve Ukrayna-Rusya savaşından sonra karizmatik liderliğin ne kadar önemli olduğunu ortaya çıktı. Karizmatik lider çıktı karar aldı tahıl koridoruyla bütün Avrupa faydalandı. Karizmatik lider çıktı açıkladı ülkemiz faydalandı. Ülkemizde şuan bir tane karizmatik lider var. Bu lider ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Liderimizin aldığı kararlardan dolayı vatandaşlarımız takdir eti. O yüzden bizim oy oranımız Mart ayından bu yana artarak devam ediyor. 2018 yılında çok daha iyi bir seçim geçireceğimizi düşünüyorum.”