Osman Ay, Yaralarımızı hep birlikte saracağız!

fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan İyi parti Onikişubat ilçe başkanı Av. Osman Ay, “Biz burada doğduk burada ölmek istiyoruz. Bu şehirden ayrılmak istemiyoruz. Bu şehre bizim vefa borcuz var. Bu depremden ders çıkartmak lazım. Bu hataların tekrarlanmaması gerekiyor. Bu şehri yeniden ayağa kaldırmamız gerekiyor.” ifadelerine yer verdi. 

“İyi parti kadroları olarak tam kadro sahadayız”

İyi parti teşkilatları olarak şehrin deprem konusunu sürekli gündemde tuttuklarına dikkat çeken Ay, “Maalesef şehrimizde iki adet çok büyük deprem meydana geldi. Bu depremler diğer şehirlere de yansıdı. Biz yaşanacak sorunları iyi parti olarak şehri yönetenlere bildirmiştik. Bizler bilime bilim insanlarına kulak verdik.

Depreme hazırlıklı olmamız gerektiğini sürekli gündeme getirdik. Bu depremin bedeli şehirlerimize ağır oldu. Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Kalanlarına sabırlar diliyorum.

İnşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız. Bizler iyi parti kadroları olarak tam kadro sahadaydık. İnsanlarımıza aş evi açtık. Elbistan ilçemize ciddi oranda bir çadır dağıtımı gerçekleştirdik. Pazarcık, Türkoğlu, Afşin bölgelerinde aynı şekilde çalışmalarımızı yürüttük. 

Çadırlarda kalmak için çok sayıda müracaatlar var. Ankara Büyükşehir belediyesi, İyi parti Kayseri il teşkilatımız, Sungurlu ilçe başkanlığı, Kırşehir Kırıkkale teşkilatlarımız burada yardımlarda bulundular. İyi parti Afyon teşkilatımız 100 çadırlık bir kent kuruyor.” Diye konuştu.