Netflix’in Kasım ayı programında neler var?

Netflix’in Kasım ayı programı belli oldu mu? Netflix’in Kasım ayı program listesinde neler var? İşte detaylar…

 Blockbuster - 3 Kasım

Kalan son Blockbuster mağazasının yöneticisi, yaşanan rekabete ve karmaşık hislere karşın video mağazasını açık tutmak ve personelin mutluluğunu sağlamak için çabalar.

Enola Holmes 2 - 4 Kasım

Enola, dedektif olarak ilk resmi vakasını üstlenir ancak kayıp bir kızın gizemini çözmek için arkadaşlarının ve ağabeyi Sherlock'un yardımına ihtiyacı olacaktır.

Lookism - 4 Kasım

Dış görünüşe önem veren bir toplumda yaşayan bir lise öğrencisi, birbirine taban tabana zıt görünümlere sahip olduğu iki farklı hayat yaşamaya başlar.

Medieval - 8 Kasım

Erdemli bir komutan,kendi kaderini tayin ederek Töton Şövalyeleri ve Kutsal Roma İmparatorluğu ordularına savaş açar.

The Crown: 5. Sezon - 9 Kasım

Diana ve Charles, medya üzerinden bir savaşa girişirken; krallığın rolü tartışmaya açılır. 

FIFA'nın İç Yüzü - 9 Kasım

FIFA'nın ele alındığı belgesel, kuruluşun geçmişini ve Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmak için neler gerektiğini gözler önüne seriyor.

Noel Çarpması - 10 Kasım

Noel zamanı kayak yaparken geçirdiği kazanın ardından hafızasını kaybeden bir vârisin bakımını, bir adamla kızı üstlenir.

Down to Earth with Zac Efron - 11 Kasım

Avustralya'da bir maceraya atılan Zac ve Darin, kıtanın zengin biyolojik çeşitliliğine ve kültürüne yakından bakıp bunları koruma çabalarını araştırıyor.

Kal - 11 Kasım

Kız arkadaşı tarafından terk edilen Semih, hayatına devam etmek için umutsuzca çabalarken geçmişle yüzleşmeye başlar. Aşk ve ayrılık hakkında “biraz garip” bir hikâye.

Babamın Ejderhası - 11 Kasım

Nevergreen kentinden ayrılarak gizemli Vahşi Ada'ya yolculuk yapan bir çocuğu, orada yırtıcı canavarlar ve ömür boyu sürecek bir dostluk beklemektedir.

Dr. Phil Stutz - 14 Kasım

Oyuncu Jonah Hill ile sohbet gerçekleştiren psikiyatrist Phil Stutz, gençlik yıllarındaki deneyimlerini ve kendi yarattığı görsel terapi modelini anlatıyor.

Mucize - 16 Kasım

Geçmişte yaşadıklarının etkisini atlatamayan bir hemşire, 1862'de uzun süredir oruç tuttuğuna inanılan bir kızı araştırmak için İrlanda'da ıssız bir köye gelir.

Pepsi, Jetim Nerede? - 17 Kasım

Bir Pepsi çekilişinde jet kazanmaya çalışan 20 yaşındaki genç, markaya karşı bir hukuk mücadelesi verir.

Dead to Me: 3. Sezon - 17 Kasım

Jen ve Judy için her şey bir vurkaç olayıyla başlamıştı. Şimdiyse yeni bir kaza, arkadaşlıklarının geleceğini etkiliyor. 

1899 - 17 Kasım

Daha iyi bir gelecek umuduyla Yeni Dünya'ya giden bir gemiye binen yolcular, açık denizde sürüklenen başka bir gemiyle karşılaşınca bir kâbusun ortasına düşer.

Inside Job: 2. Kısım - 18 Kasım

Komploların sadece teori değil tam zamanlı bir iş olduğu Cognito Anonim, çalışanlarıyla dünyayı kontrol etmeyi sürdürüyor.

The Cuphead Show!: 3. Kısım  - 18 Kasım

Popüler video oyunundan uyarlanan animasyon dizisi, Cuphead ve kardeşi Mugman'in başlarına gelen talihsizlikleri konu alıyor.

Élite: 6. Sezon - 18 Kasım

Bu yıl Las Encinas'ta kimisi aşk, kimisi intikam, kimisi milyonlarca takipçi peşinde. 

Hayaller Diyarı -  18 Kasım

Bir yetim, en büyük dileğinin gerçekleşmesini sağlayacak inciyi bulmak için bir haydutla birlikte hayaller diyarında bir yolculuğa çıkar.

Storybots: Cevap Zamanı - 21 Kasım

Bir sorun mu var? StoryBot'lar yanıtlar! Çocukları doğru bilgiye ulaştırmak için maceralara atılan arkadaşlar Beep, Boop, Bing, Bang ve Bo'nun maceraları izleyicileri bekliyor.

Wednesday - 23 Kasım

Wednesday Addams, Nevermore Akademisi'nde yeni dostlar ve düşmanlar edinirken art arda gerçekleşen cinayetleri araştırır.

Yüzücüler - 23 Kasım

İki kız kardeş, Suriye'den 2016 Rio Olimpiyatları'na uzanan bir yolculuğa çıkar.

Mürit - 28 Kasım

Bir kadın, nişanlısının iki çocuğuyla uzaktaki bir kasabaya kar tatiline gider. Bu üçlünün arasındaki buzlar çözüldükçe, garip ve korkutucu olaylar etkisini gösterir.

Take Your Pills: Xanax  - 30 Kasım

Oldukça yaygın şekilde kullanılan anksiyete ilaçları, bu belgeselde hastalar ve uzmanlar tarafından irdeleniyor.

Gizemli Vakalar: 2. Sezon - 30 Kasım 

Tatil havasına girmek için herkes salonu süslemektedir fakat Sam ve Kit, zamanda geri giderek Buz Devri'nden bazı tüylü arkadaşlara rastlar.

Fısıltı haber – aktüel