Netflix’de Ücretsiz İzleyebileceğiniz Dizi ve Filmler!

Stranger Things (2016) IMDb: 8.7

Bilim kurgu ve fantastik türdeki Netflix orijinal yapımı Stranger Things dizisi Netflix tarafından ücretsiz olarak yayına sunuldu. Dizi de ufak bir kasabada yaşanan gizemli olaylar, bilimsel deneyler ve doğa üstü güçler konu ediniliyor. Stranger Things’i Netflix üzerinden bedavaya izleyebilirsiniz.

Murder Mystery (2019) IMDb: 6.0

Hem komedi hem de aksiyon dolu bir film olan Murder Mystery’de Netflix’ten bedava izleyebileceğiniz filmlerden biridir. Filmde tatil için yola çıkan bir polis ve kuaför eşinin bir milyarderin yatında gerçekleşen cinayeti çözme çabaları anlatılıyor. Murder Mystery’i Netflix Watch Free üzerinden bedava izleyebilirsiniz.

Elite (2018) IMDb: 7.6

Netflix orijinal dizileri arasında yer alan İspanyol yapımı Elite dizisi son yılların en çok izlenen dizilerinden biridir. Netflix bu diziyi netflix kullanıcıları olmayanlar için de ücretsiz bir şekilde yayına sundu. İşçi sınıfından gelen 3 gencin özel bir okulda yaşadıkları maceraları konu edinen gençlik dizisini Netflix’e kaydolmadan ve herhangi bir ücret ödemeden izleyebilirsiniz.

Patron Bebek Yine İş Başında (2018 - ) IMDb: 6.4

Animasyon tarzında popüler bir film olan Patron Bebek Yine İş Başında Netflix Watch Free ile bedava izlenilebiliyor. İş hayatının zorluklarını öğretmek üzere abisini afise getiren patron bebeğin yeni macerasını izlemek için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok.

Bird Box (2018) IMDb: 6.6

Netflix’te hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşan ve adını herkesin bildiği Bird Box filmini Netflix Watch Free ile ücretsiz izleyebilirsiniz. Bir hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı Bird Box filminin başrolünde Sandra Bullock’un olduğunu da belirtelim.

When They See Us (2019) IMDb: 8.9

Netflix’in en can alıcı mini dizilerinden biri olan When They See Us Netflix Watch Free üzerinden ücretsiz yayınlanan içeriklerden biridir. Bu mini dizi de Harlem’li 5 gencin bir iftira sonucu uzun yıllar hapishane hayatı yaşamaları konu ediniliyor. Dizi senaryosu gerçek hayattan uyarlanmıştır.

The Two Popes (2019) IMDb: 7.6

2019’un son günlerinde yayınlanan ve başrolünde Anthony Hopkins, Jonathan Pyrce ikilisinin yer aldığı The Two Popes filmi artık bedava izleyebileceksiniz. Netflix’in en popüler yapımlarından biri olan ve Papa ile geleceğin papası arasında geçen olayları konu edinen filmi izlemek için Netflix Watch Free internet sayfasına girip ücretsiz izleyebilirsiniz.