Netflix Romantik Komedi Filmleri!

The Invention of Lying (2009) - IMDb: 6.4

Ünlü komedyen Ricky Gervais'in başrolünde olduğu bu dizide kimsenin yalan söylemediği bir dünyada ilk yalanın söylenmesi anlatılıyor. Doğruculukla bilinen bu toplumda genç bir adam yalanlar anlatarak şöhret, servet ve aşk sahibi oluyor. 


Sevimli ve Tehlikeli (2015) - IMDb: 6.0


Netflix yapımı bu Türk romantik komedi filminde sokakların yetiştirdiği yakışıklı bir hırsız ve seçkin bir ailenin kızı arasındaki muhteşem aşk anlatılıyor. Tesadüf eseri karşılaşan bu gençler, ortak geçmişleri olduklarını öğrendiklerinde aralarındakki ilişki iyice alevlenecektir.


Sen Kiminle Dans Ediyorsun (2017) - IMDb: 5.8


Son derece dramatik bir şekilde başlayan bu romantik komedi filminde intihardan son anda vazgeçen ve hayata dans ile tutuşan bir kadının hikayesini izliyoruz. Hayatı yeniden keşfetmeye karar veren ve dansın kendisine yardımcı olacağını düşünen genç kadın bu yeniden doğuş günlerinde yakışıklı bir doktorla tanışacaktır.


The Kissing Booth (2018) - IMDb: 6.0


Netflix gençlik filmleri arasında da yer alan bu romantik komedi filminde Elle isimli bir lisesi gencin ilk öpücük macerası anlatılıyor. Okulun en popüler çocuklarından biri le öpüşen elle kendisini bir yasak aşka kaptırmıştır. Bu olay onun en yakın arkadaşı ile arasının bozulmasına sebep olacaktır.


Nasipse Olur (2020) - IMDb: 5.2


Netflix'te izleyebileceğiniz en iyi Türk yapımı romantik komedi filmlerinden biri olan Nasipse Olur'da birçok sorunla boğuşan günfer'in hikayesini izliyoruz. Babasının vefatı sonrası ondan kalan fırını işletmeye başlayan Günfer amcasının kumar borcuyla uğraşmaya başlar. Bu sırada karşısına hayatının aşkı çıkacaktır.