Milletvekili Adayı Burak Sert, Vatandaşlar Değişim Şart Diyor!

Seçim süreci hakkında fisiltihaber.com.tr haber sitesine açıklamalarda bulunan İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Burak Sert,“Saha çalışmalarımızda vatandaşlarımız ilgisinin çok arttığını görüyoruz. Vatandaşlarımız nefret dilinden, ayrıştırmadan çok bıkmış durumda. Bu nedenle değişim şart diyor.”dedi. 

“TOPRAKLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Deprem sonrası şehrine geri dönmeyen vatandaşlara seslenen Sert,“Deprem nedeniyle şehrimizden ayrılan vatandaşlarımız bir kısmı bayramdan dolayı bir kısmı okullar başladığı için döndü fakat dönmeyen birçok vatandaşımız bulunmakta buradan dönmeyen vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Topraklarımıza sahip çıkmalıyız.

Biz bu topraklarda doğduk burada büyüdük karnımızı bu topraklarda doyurdum ve bu topraklarda öleceğiz. Geri dönüş yapan vatandaşlarımızla Hasbihal ettiğimizde memleketimizin bütün insanlarımızdan Allah razı olsun her konuda yardımcı olduklarını beyan ettiler. Birçok insanımızda millet ittifakına ait belediyelere ait yerle de konakladıklarını hiçbir şeylerini eksik etmediklerini Türkiye’de sosyal yardım hangi hükümet gelirse eksilmeyeceğini gözümüzle gördük ve iliklerimize kadar hissettiklerini beyan ettiler.” İfadelerine yer verdi.  

“MİLLET İTTİFAKI EN AZ 5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAK!”

Millet ittifakının Kahramanmaraş’ta en az 5 milletvekili çıkartacağına iddia eden milletvekili adayı Burak Sert, “Hiçbir vatandaşımızı hiçbir şekilde sosyal yardımlara muhtaç etmeyeceğiz. Yapacak olduğumuz reformlarla vatandaşımızın refah seviyesini artıracağız. Biz sosyal yardım etmek istediğimizde vatandaşımız bizim ihtiyacımız yok diyecek Allah’ın izni ile. İktidarı aldığında ilk olarak vatandaşımızın kalıcı olarak konaklama ihtiyacını çözmek için devletimizin ve Kahramanmaraş’ın büyük iş insanları ile hızlı bir şekilde çözeceğiz. Sahada aktif olarak gezdiğimizde gördüğümüz kadarı ile millet ittifakına ait en az 5 milletvekili olacak görünmektedir.”diye konuştu.