MHP’nin anlatma ve aydınlatma toplantısı Dulkadiroğlu ilçesinde!

Kahramanmaraş Kalesinde düzenlenen programa, Şehit aileleri, gaziler, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, MDK Başkan Vekili Niyazi Paksoy, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Emrah Satıcı, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan MHP MYK üyesi Abdullah Bahadır Alperen,“2023 yılında memleketimizi uçurumun kenarına bırakmak isteyen, hatta oradan atmak isteyen zilletin ne olduğunu sizlere anlatmak veya hatırlatmak mecburiyetindeyiz. Bunlar; Yozgat’ta milliyetçilik yapıp, Kandil’e yapılacak operasyonlara ilişkin tezkereye hayır veren CHP’dir.”dedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan ise,“İsveç ve Finlandiya NATO’ya alınması konusu 20 günlük bir konu. Bir günden bir güne CHP’den İYİ partiden, HDP’den zaten beklemiyoruz. Bununla ilgili bir açıklama gelmiş miydi? Hayır? Ama dün CHP’nin eski Genel Başkan Yardımcısı şimdi dış politika konusunda CHP genel başkan danışmanı tavrını ve tutumunu ortaya koydu. Finlandiya'nın NATO’ya alınması gerekir dedi ve Türkiye’nin politikasının yanlış olduğunu belirtti.”diye konuştu.