MHP’de Devir Teslim Yapıldı!

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen devir-teslim törenine; eski Başkan Mustafa Akpınar, yeni Başkan Ömer Emrah Satıcı, Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Devir-teslim töreni sonrası konuşan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, “Mustafa Akpınar Başkanımız yıllardır partimize emek verdi, gecesini gündüzüne kattı. Davamızı, bayrağımızı 3 hilalimizi bir mertebe daha yukarıya taşımak için elinden gelenin fazlasını yaptı. Hepimiz bunu gördük. Emeğini biliyoruz. Allah kısmet ederse biz Mustafa başkanımızın yaptıklarının üzerine koyabilmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

MHP Dulkadiroğlu İlçe eski Başkanı Mustafa Akpınar ise bugüne kadar elinden geldiği kadarıyla görevini en iyi şekilde yaptığını belirterek, şöyle konuştu: “2010 yılında MHP’de ilçe sekreteri olarak göreve başlayıp, 2013’ün Kasım aylarında ilçe başkanı olarak atandık. Bu süreç içerisinde saygıdeğer ilçe başkanımızın da söylediği gibi birçok seçimler ve birçok çalışmalar yaptık. Tabii ki bu bir bayrak yarışıdır ve Allah’ın izniyle bu bayrak yarışını elimizden geldiğince yönetici arkadaşlarımızla beraber en iyi şekilde en üst seviyede temsil etmeye çalıştık. İstifamızı verdiğimiz günde de dile getirdik. Ben bundan sonraki yaşamımda da başta Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey olmak üzere partimin ve davamın her zaman yanında bir nefer olarak devam edeceğim.”