Mehmet Ceyhan Koleji Eğitim Alanına Yeni Bir Soluk Getirdi!

Kahramanmaraş’a eğitim alanındaki çalışmalarıyla yeni bir soluk getirecek olan Mehmet Ceyhan Koleji, okul öncesi, ilkokul ve ortaokul olarak yeni eğitim yılına merhaba dedi.

 

 

Okulun müdürlüğünü ise eğitim sektöründeki 25 yıllık tecrübesiyle şehrin tanınan ismi Mehmet Dobooğlu yapılıyor.

 

 

Okul hakkında bilgiler veren Dobooğlu, “Erken kayıt döneminde binamız inşaat halindeydi, binamızı ağustos ayı gibi bitirdik. Tabi ki erken kayıt dönemini kaçırmamıza rağmen halkımızın büyük bir teveccühünü aldık.”dedi.

 

 

“Şehirde tek okuluz”

 

Okul’un şehir için büyük bir değer olduğuna dikkat çeken Mehmet Dobooğlu şunları söyledi: “Okulumuz ilkokul ve ortaokul olmak üzere ilkokul bünyesinde okul öncesi eğitimi de mevcut.

 

 

Toplamda otuz derslikli, yüzme havuzu, çim lastik salonu, basketbol, voleybol, açık hava sahası, yemek hanesi, konferans salonu ve iki adet çok amaçlı salonu bulunan bir tam teşkilatlı eğitim tesisi. Ve şehrimizde bu özellikleri bünyesinde barındıran tek okul diyebiliriz. Lokasyon olarak merkezi bir yerde, ulaşım olarak velileri yormayacak, öğrencilere zaman kaybettirmeyecek bir mekana sahip.”

 

 

“Sektörde 25 yıllık tecrübeye sahibiz”

 

Okuldaki öğretmen kadrosu olarak çok donanımlı olduklarını vurgulayan Dobooğlu: “Eğitim kadrosu olarak bilindiği üzere bizler 25 yıldır eğitim sektörünün içinde olan insanlarız. Kadromuz kendi kadromuz, yıllardır beraber olduğumuz çalıştığımız insanlar. Birbirinden değerli uzman kadroya sahibiz. Kayıt dönemini beklediğimizin üstünde bir teveccüh ile karşıladık. Erken kayıt döneminde binamız inşaat halindeydi, binamızı ağustos ayı gibi bitirdik. Tabi ki erken kayıt dönemini kaçırmamıza rağmen halkımızın büyük bir teveccühünü aldık. Şuan için kayıt oranımız ve doluluk oranımız memnun edici. İlgi ve alakalarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.”diye konuştu.